Konu Açmada 1000'ler Kulübündeyim,❤ 30.000'ler Kulübüyle Forumdaki 4. Yılım

Oylamaları pek adil bulmuyorum o yüzden pek önemsemiyorum artık ama yine de gerçekten güzel birini birinci yapmak lazım sen gerekirse müdahale et bence :A
Beren ve Tuba gerçek güzeller ama ikisi olmasın, kim olursa olsun :A Ikiside zaten tattı birincilikleri :A

• Güldürdün
Reactions: eskici
Glad 4: e året :A @Dosi

Öncelikle bu forumda olduğun için mutluyum, hatta şu son aralar samimiyetine güvendiğim nadir kişilerdensin. Bazen çok aktifsin bazende hiç yoksun. Öyle bir yoksun ki bir ara üstüne toprak atacak hale geldik. :A Enerjik cingöz birisin hatta bir ara enerjinden dolayı bu Zeynep ne cadaloz demiştim. :A Şu bi gerçek ki burdaki egosu olmayan birkaç kişidensin. O yüzden senle rahat ve açık konuşabiliyorum. Sen hiç değişme olur mu. Nice mutlu günlere, aylara, senelere ve 30.000'lara. Reel hayatında da herşey yolundadır umarım. :D

Ilk hediyem Düsseldorfta düzenlenen Eurovision 2011'deki 1.'imi hediye ediyorum. Bu şarkıyı çok severek dinlerdim. :Z Ama maalesef 2. oldu. :(
Foto nerde @kerem 😱 :T

• İlginç
Reactions: kerem
Nereye kayboldu foto. Yüklemek için binbir türlü uğraşmıştım halbuki. ?
Bilmiyorum, kendi mesajına baksana, ne foto nede ordaki yorum var 😱 sen silseydin 'düzenlendi' yazısı belirirdi :A
Forumun gariplikleri bitmez :A Cennet Mahallesi'ndeki Pembe gibi uçan mürekkepli kalemlemi yazdın onları?:A

Edit: Bak misal benim bu mesajda düzenlendi yazıyor :A

Son düzenleme:
Zahmet etme 😛:A
sonra konuda fikrini belirtirsin etkinlik hakkında :A
Ettim artık :A Forumdaki 4.yılını ve 30 binler kulübüne girmeni kutlarım söz kısmını fazla uzatmayayım zaten biliyorsun seviliyorsun ve hediyelere geçeyim :A
Türk televizyonlarındaki büyük çöplüğün içerisinde harika bir dizi olan Halka dizisinden hediyeler :A

395A6978-9DD9-422F-ADCC-A523CDD33300.jpeg

0B85C5A4-BCEC-41CC-BBC7-F392EF1EA9E2.jpeg

47690CFE-4282-4933-B772-112F0D0504BE.jpeg

17EAAABA-22BA-41F6-AFC7-AC024DFE0D3A.jpeg

Bu çocuğu sevmiyordum ama dinleyince sevmeye başladım güzel şarkıları varmış :A

Ve Gülşenim :A

• Harika
Reactions: Turkuazz and Dosi
Ettim artık :A Forumdaki 4.yılını ve 30 binler kulübüne girmeni kutlarım söz kısmını fazla uzatmayayım zaten biliyorsun seviliyorsun ve hediyelere geçeyim :A
Türk televizyonlarındaki büyük çöplüğün içerisinde harika bir dizi olan Halka dizisinden hediyeler :A

Ekli dosyayı görüntüle 67462

Ekli dosyayı görüntüle 67463

Ekli dosyayı görüntüle 67464

Ekli dosyayı görüntüle 67465

Bu çocuğu sevmiyordum ama dinleyince sevmeye başladım güzel şarkıları varmış :A

Ve Gülşenim :A

Hediyelerim harika ??????
Bilal'in Yak şarkısı en sevdiğim ve en fazla dinlediğim şarkıları arasına girdi. Onu beğenmene sevindim. @dreamy de hayranı oldu sonradan :A
Halka zaten 10 numara hediye (sen benim son 2 bölümdeki yorumlara bak hele, uçtum :F)
Terzi ??????
Şener'i özledim :T
Gülşen'in bu şarkısınıda başta sevmezdim ama şimdi fena değil diyorum :A
Aaaa bilmezmiyim. Sende seviliyorsun :bhr:

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: dreamy and eskici
Hediyelerim harika ??????
Bilal'in Yak şarkısı en sevdiğim ve en fazla dinlediğim şarkıları arasına girdi. Onu beğenmene sevindim. @dreamy de hayranı oldu sonradan :A
Halka zaten 10 numara hediye (sen benim son 2 bölümdeki yorumlara bak hele, uçtum :F)
Terzi ??????
Şener'i özledim :T
Gülşen'in bu şarkısınıda başta sevmezdim ama şimdi fena değil diyorum :A
Aaaa bilmezmiyim. Sende seviliyorsun :bhr:
Halka olmasa hediye konusunda sıkıntı yaşayabilirdim iyi kurtardı beni yorumlarına da bakmıştım sanırım :A Bilal’i bu şarkıyı dinleyince sevdim zaten aslında bu şarkıyı başkaları dinlerken duymuştum çok da beğenmiştim ama kimin söylediğini bilmiyordum sonra baktım Bilal söylüyormuş :A ayrıca hediyeleri beğenmene sevindim başka bir sözüm kaldı mı sana karşı :A

• Harika
Reactions: Dosi
Halka olmasa hediye konusunda sıkıntı yaşayabilirdim iyi kurtardı beni yorumlarına da bakmıştım sanırım :A Bilal’i bu şarkıyı dinleyince sevdim zaten aslında bu şarkıyı başkaları dinlerken duymuştum çok da beğenmiştim ama kimin söylediğini bilmiyordum sonra baktım Bilal söylüyormuş :A ayrıca hediyeleri beğenmene sevindim başka bir sözüm kaldı mı sana karşı :A
Baktinmi yorumlarıma yani? Forumdaki en uzun yorumlarım, hele 13 o en uzunu :A
sözün bitti galiba ama Jenerik konusuna gelde fikrini belirt :A
Bilal sevdirmiş ne güzel :Z

• Güldürdün
Reactions: eskici