Öner bakalımSen Soygun dizisinide bitirdin bu arada yeni dizi önerelim sana
Öner bakalımSen Soygun dizisinide bitirdin bu arada yeni dizi önerelim sana
Yok izlemedimDark dizisini izlememiştin sen değilmi
Aaa bak @Forumdash @destere ile ilk meşhur ettiğimiz diziydi çok özel bir dizidir baya popülerdi Türkiyede ve forumda da çoğu kişi izlediYok izlemedim
Kaç sezon kaç bölüm bu diziAaa bak @Forumdash @destere ile ilk meşhur ettiğimiz diziydi çok özel bir dizidir baya popülerdi Türkiyede ve forumda da çoğu kişi izledi
Onu izle burada linki bir konusuna göz atabilirsin
https://fav10.net/forum/threads/dark-1-sezon-yorumları.274485/
1.Sezonu yayınlandı 10 bölümKaç sezon kaç bölüm bu dizi
Eskicileri mi anlatıyor yoksa1.Sezonu yayınlandı 10 bölümKonusuda ilginç tam senlik
Aslında eski zamanlarla ilgili evet zaman yolculuğuyla alakalı bir dizi ve çok dikkat gerektiyiro bazen beyin yakıyorEskicileri mi anlatıyor yoksa
Eski zamansa tamam anlarım ben bu diziyi fazla zorlanmamAslında eski zamanlarla ilgili evet zaman yolculuğuyla alakalı bir dizi ve çok dikkat gerektiyiro bazen beyin yakıyorAma baya etkili bir dizidir yanı benim aklım erdiyse seninde erer
1.Bölümüne bak sorucamEski zamansa tamam anlarım ben bu diziyi fazla zorlanmam
Tamam Çiko sana da cicili bicili rüyalar
yine saniye farkıyla kaçmışsınız yine yetişemedimTamam Çiko sana da cicili bicili rüyalar
Sen bilerek böyle yapıyorsun sankiyine saniye farkıyla kaçmışsınız yine yetişemedim
yine saniye farkıyla kaçmışsınız yine yetişemedim
Sabah geliyor ama biz erken gitmiş oluyoruzSen bilerek böyle yapıyorsun sanki
Ben demiştim zaten sabaha karşı gelir diye
Çok şey istiyor valla
Zamanı yokmuş gündüzü anlıyorum akşamıda anlıyorum olmayabilir ama bir insanın gece ne işi olurÇok şey istiyor valla
Uyumak olabilir ama bu uyumuyor sanırım geceleriZamanı yokmuş gündüzü anlıyorum akşamıda anlıyorum olmayabilir ama bir insanın gece ne işi olur
Forumdan sabah 8 den sonra giidiyorya ozaman uyuyor işteUyumak olabilir ama bu uyumuyor sanırım geceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?