Kod Adı Maral Dizisinin Genel Hikayesi Belli Oldu!

İyice onlardan sadece Ezel de bir hikaye vardı (o da romandan alındığı için) diğerlerinde hikâye yoktu ya da zorlamaydi
20 Dakika'nın senaryosuda çok iyiydi bana göre sıradan bir öğretmenin hele eşi için katil olmayı bile göze alması ilgi çekiciydi. Suskunlar ve Uçurum'da hiç yapılmayan projelerdi. Yani hiç yapılmayan işler izlemek istiyorum. :)

Şimdi anlamadım, Hazal zengin rolü mü fakir rolü mü oynayacak? Zengin kız fakir oğlan hikayesi çok klişe, bence fakir kız fakir erkek zengin patron üçlemesi olmalı :D

İyice onlardan sadece Ezel de bir hikaye vardı (o da romandan alındığı için) diğerlerinde hikâye yoktu ya da zorlamaydi
Bu dizilerde neyi sevdiğimi söyledim. Bir dizi beni düşündürecek kafamı yoracak yer yer ters köşe yapacak. Ben yabancı dizlerde de hep bu türleri takip ediyorum.

Hikaye bilindik ama nasıl işleneceği önemli. Başarılar. :)

Fena değil gibi he izlerim. :D
Senaryo çok klasik ama Aras'da Fakir oğlan olacak çelişki var çokta klişe olamayacak gibi.:)
Bekliyoruz merakla diziyi. :)
Senaryo orta ama bizi diziye bağlarlarsa çok etkileyici olabilir. :)
Senaryo cok klasik tutmaz bu dizi
Hazal daha iyi bir proje de yer alabilir di
Yönetmen gayet iyi, oyuncular iyi, konu çok klişe, ama iyi işlenirse tutma ihtimali çok yüksek. Hayırlısı olsun, başarılar... :)
Senaryo klişe evet ama Kerem Derem'in kalemini seviyorum ben farkını koyacaktır. :)

Diziyi bekliyorum. :)
Bizde de böyle hikayeler tutuyor ama, mesela Adını Feriha Koydum'un senaryosuda Yeşilçam'da yüzlerce kez izlediğimiz bir hikayeydi.:)

bugün galatada teaser çekiyorlarmış yılbaşı gecesi yayınlanacakmış koş deniz belki hazalını kaparsın :F