Kod Adı Maral Dizisinin Genel Hikayesi Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1416507340.jpg

Ocak ayından itibaren tv8'de ekranlara gelecek olan Kod adı Maral dizisinin genel hikayesi belli oldu!

Romantik bir aşk hikayesini anlatan dizide Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli başrolleri paylaşacaklar. Yağız Alp Akaydın ile Deniz Koloş'un yönetmenliğini üstleneceği diziyi Acun Medya'nın yapımcılığında Kerem Deren ile Pınar Bulut kaleme alacak.

Bir ünlü mağaza ve orada yükselmeye çalışan bir genç kız. Patron sosyete tabii ki...
İdareci olan Hazal Kaya ise orta sınıftan gelen bir genç kız, ailenin bir de yurt dışında okuyan yakışıklı oğulları var. Hazal Kaya'dan etkilenecek.
“Çok istiyorsanız, hayalleriniz gerçekleşir” mesajı taşıyor dizi... Hazal yani ‘Maral’ bir yanda yükselirken; öte yanda, aşkını bu mağazanın çikolata bölümünde çalışan Aras Bulut İynemli'ye kaptırıyor.

Senaryo çok klasik ama Aras'da Fakir oğlan olacak çelişki var çokta klişe olamayacak gibi.:)

Bekliyoruz merakla diziyi. :)
Senaryo orta ama bizi diziye bağlarlarsa çok etkileyici olabilir. :)

Bu ne ya tv8 home ofis gibi dandik diziler uretecekse yakında kapanır gider

Yönetmen gayet iyi, oyuncular iyi, konu çok klişe, ama iyi işlenirse tutma ihtimali çok yüksek. Hayırlısı olsun, başarılar... :)

Senaryo klişe evet ama Kerem Derem'in kalemini seviyorum ben farkını koyacaktır. :)

Diziyi bekliyorum. :)

Senaryo gerçekten çok klişe. Ayrıca şu Hazal'da bir kere de aşksız bi dizide olmasa olmaz mı?? Umarım konuyu iyi işleyebilirler. Başarılar.

Senaryo gerçekten çok klişe. Ayrıca şu Hazal'da bir kere de aşksız bi dizide olmasa olmaz mı?? Umarım konuyu iyi işleyebilirler. Başarılar.
Bizde de böyle hikayeler tutuyor ama, mesela Adını Feriha Koydum'un senaryosuda Yeşilçam'da yüzlerce kez izlediğimiz bir hikayeydi.:)

Bizde de böyle hikayeler tutuyor ama, mesela Adını Feriha Koydum'un senaryosuda Yeşilçam'da yüzlerce kez izlediğimiz bir hikayeydi.:)
Aslında doğru söylüyorsun. Bizim halkımız değişiklikten pek hoşlanmöıyor. Bu sadece dizi sektöründe değil her konuda değişikliği sevmiyoruz.

Aslında doğru söylüyorsun. Bizim halkımız değişiklikten pek hoşlanmöıyor. Bu sadece dizi sektöründe değil her konuda değişikliği sevmiyoruz.
İzleyici sabırsız basit hikayeden hoşlanıyor, kafa karışıklığı yaratan işleri sevmiyor. Ben televizyon ekranlarına Ezel, Suskunlar, 20 Dakika ve Uçurum tarzı dizilerin senaryolarından görmek istiyorum ama malesef bizim dememizle olmuyor.

İzleyici sabırsız basit hikayeden hoşlanıyor, kafa karışıklığı yaratan işleri sevmiyor. Ben televizyon ekranlarına Ezel, Suskunlar, 20 Dakika ve Uçurum tarzı dizilerin senaryolarından görmek istiyorum ama malesef bizim dememizle olmuyor.
İyice onlardan sadece Ezel de bir hikaye vardı (o da romandan alındığı için) diğerlerinde hikâye yoktu ya da zorlamaydi