Anladım şimdiTarık ve şu sahte Engin'in dosyalarına baktı.Bunlar yetimhaneden arkadaş çıktılar.
![]()
AnladımFragmanı gördün mü herkes güle oynaya
@Harunnn60 ben öyle pür dikkatli izleyemiyorum bazı işlerim oluyor ses olsun odada diye tv açıyorum![]()
Kurt seyidden iyidir ))))Selen Seyven'i her yönden ezecek bir oyuncu. Sempatik, guzel, yetenekli. İyu ki ara vermedi. Kocamın Ailesi'ni el mahkum izleyeceğiz artık.
Hani diziyi bırakıyordun ))))Bizim İnci hocamız girmiş diziye aslında süperde olabilir çok sakin bir kişiliği var izletir belkide kendini
En azından katılıyorsun ))))Kurt seyidden iyidir ))))Sadece akıcılık anlamında katılabilirim![]()
Hey Allah'ımAnladım şimdibu arada yeşim salkım kocası ne zman çıkacak ya
oda bir sır
Anladım) evt bende fragmanı şaşırdım acaba bizde ölsek bizim akrabalarda 1 hafta sonra Güler mi diye düşünmeye başladım
![]()
3 haftaya tutmazsa bırakırım genede o kadarda dönek değilim ancak dizi sarıp sarmalarsa devam ederim elbet ama burada bitmesini isterdimHani diziyi bırakıyordun ))))
Evet o da gelse diziye iyi olur.Anladım şimdibu arada yeşim salkım kocası ne zman çıkacak ya
oda bir sır
Anladım) evt bende fragmanı şaşırdım acaba bizde ölsek bizim akrabalarda 1 hafta sonra Güler mi diye düşünmeye başladım
![]()
Evet o da gelse diziye iyi olur.
Bu arada Selen Seyven, Doludizgin Yıllar dizisinde de aniden ayrılmıştı. Yerine İpek Karaınar gelmişti. Birden aklıma o geldi.![]()
Umarım bırakmazsın3 haftaya tutmazsa bırakırım genede o kadarda dönek değilim ancak dizi sarıp sarmalarsa devam ederim elbet ama burada bitmesini isterdim![]()
Şaka yapıyoruz sendeHey Allah'ım![]()
Sana da Gün Doğdu Desene ?İyi bir oyuncu olduğunu düşünsem de, Selen Seyven'in yerini doldurmaz bence de. Yavaş yavaş reytinglerde düşüş yaşayacaktır dizi de...![]()
Böyle Bitmesin dizisindeki Nazlı karakterini canlandırıyordu. Gayet hoş ve güzel biri. Başarılar.![]()
Bencede iyi bir seçimBence iyi bir seçim olmuş