Kocamın Ailesi Dizisinin Yeni Yonca'sı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Saol :)orayı anlamamıstım :))

Sizde abarttiniz iyice :)))​
Ama gerçekler bunlar. Twitter sallandı adeta. Bu ayrılık diziye çok şey kaybettirecek, benden söylemesi... :)

Selen Seyven'in yerine gelmiyormuş ama başlık dikkat amaçlı o yönde. :A İyi bir isim hatta bu kadının kopyası biri bizim üniversitede. :A

Tarık ve şu sahte Engin'in dosyalarına baktı. :D Bunlar yetimhaneden arkadaş çıktılar. :D
Anladım şimdi :) bu arada yeşim salkım kocası ne zman çıkacak ya :D oda bir sır
Fragmanı gördün mü herkes güle oynaya :F
@Harunnn60 ben öyle pür dikkatli izleyemiyorum bazı işlerim oluyor ses olsun odada diye tv açıyorum :X
Anladım :)) evt bende fragmanı şaşırdım acaba bizde ölsek bizim akrabalarda 1 hafta sonra Güler mi diye düşünmeye başladım :D

Selen Seyven'i her yönden ezecek bir oyuncu. Sempatik, guzel, yetenekli. İyu ki ara vermedi. Kocamın Ailesi'ni el mahkum izleyeceğiz artık.

Bizim İnci hocamız girmiş diziye aslında süperde olabilir çok sakin bir kişiliği var izletir belkide kendini

Anladım şimdi :) bu arada yeşim salkım kocası ne zman çıkacak ya :D oda bir sır

Anladım :)) evt bende fragmanı şaşırdım acaba bizde ölsek bizim akrabalarda 1 hafta sonra Güler mi diye düşünmeye başladım :D
Evet o da gelse diziye iyi olur. :D

Bu arada Selen Seyven, Doludizgin Yıllar dizisinde de aniden ayrılmıştı. Yerine İpek Karaınar gelmişti. Birden aklıma o geldi. :D

Evet o da gelse diziye iyi olur. :D

Bu arada Selen Seyven, Doludizgin Yıllar dizisinde de aniden ayrılmıştı. Yerine İpek Karaınar gelmişti. Birden aklıma o geldi. :D

Ins oda ünlü bir isim olur :D
3 haftaya tutmazsa bırakırım genede o kadarda dönek değilim ancak dizi sarıp sarmalarsa devam ederim elbet ama burada bitmesini isterdim :D
Umarım bırakmazsın :)))
Şaka yapıyoruz sende :) :D

Herkes Çok Beğeniyor da Yonca Deli Dolu bir karakterdi.Bu kız masum saf bir karakter oynayacağa benziyor. Ne jadar Yakışır Merak ediyorum gerçekten (b) Bu arada Benim favorilerim : Zuhal Topal,Songül Öden ya da Özge Özder in olmasıydı..

Son düzenleme:
Yeliz Yuvancı mı.😱 Offf offf süper yaw.:Z Dizi var yaa şimdi başlıyor.:oley:

Yeliz Yuvancı'yı ÖBGZK'de çok severdim. Sevdiğim bir diziye geldi. Sonunda iyi bir şey olmuş.:Z

Böyle Bitmesin dizisindeki Nazlı karakterini canlandırıyordu. Gayet hoş ve güzel biri. Başarılar. :)