Panpa ilk mesajında 2 dizisi bitmiş demişsinseni bana yazmışlar ve böyle bitmesinde başroldüöbgz de başrolllük bir rolü yoktu
![]()
Birisi seni bana yazmışlar diğeri ?
Panpa ilk mesajında 2 dizisi bitmiş demişsinseni bana yazmışlar ve böyle bitmesinde başroldüöbgz de başrolllük bir rolü yoktu
![]()
Son sahnesini beğenmedimYeni Yonca yine de saçma oluyor.)) Ayrıca Yonca köpeğinin ismi olacak @Forumdash'ın da dediği gibi.
Bölüm boyunca kedi köpekten bahsettiler.![]()
Panpa ilk mesajında 2 dizisi bitmiş demişsin)
Birisi seni bana yazmışlar diğeri ?![]()
kötü gitti demişimbaşrol olduğu iki dizi kötü gitmişti ,başarılar bu sefer tutturur umarım![]()
Yeni kadın başrol oyuncusu??? Sonuçta Tarik'a yamanacakNe başlıkmış ya![]()
Iyi hadi öyle olsun senle tartışmaya girersem işin içinden çıkamamkötü gitti demişimbiri seni bana yazmışlar diğeri böyle bitmesin zaten başrol olduğu başka dizi yok
![]()
Evet çok aceleye geldi. Ben de beğenmedim. Bölüm 120 dakikanın üstündeydi çok uzattılar bazı sahneleri ölümü aceleye getirdiler.So
Son sahnesini beğenmedimKöpeği vasiyet edecene git ailesini söyle
![]()
Elem keder değil gerçekler.Elem keder))
Öyle bir geçer zaman ki)))
Evt bende beğenmedim , yeşim salkım kimin dosyasına baktı ?So
Son sahnesini beğenmedimKöpeği vasiyet edecene git ailesini söyle
![]()
dziyi izlemiyim ki izleyenler beğendiyse bişi diyememIyi hadi öyle olsun senle tartışmaya girersem işin içinden çıkamam
Transferi beğendin mi ?![]()
Tarıkın yerine geçmeye çalışan çocuğun dosyasınaEvt bende beğenmedim , yeşim salkım kimin dosyasına baktı ?
Bak bence sende izle bunuElem keder değil gerçekler.![]()
Yok saol almayayım ben size iyi seyirler.Bak bence sende izle bunugerçekten için açılır bu düz sayesinde ben bunu izleyince iyi hissediyorum kendimi
@sokak sanati @Forumdash
SaolTarıkın yerine geçmeye çalışan çocuğun dosyasına![]()
Sizde abarttiniz iyiceİyi bir oyuncu olduğunu düşünsem de, Selen Seyven'in yerini doldurmaz bence de. Yavaş yavaş reytinglerde düşüş yaşayacaktır dizi de...![]()
Fragmanı gördün mü herkes güle oynayaEvet çok aceleye geldi. Ben de beğenmedim. Bölüm 120 dakikanın üstündeydi çok uzattılar bazı sahneleri ölümü aceleye getirdiler.Ve yine aile olayı söylenmedi.
![]()
Tarık ve şu sahte Engin'in dosyalarına baktı.Evt bende beğenmedim , yeşim salkım kimin dosyasına baktı ?
Evet Cücü gelmiş hepsi gülüyor son 3 saniyede Tarık üzülüyor.Fragmanı gördün mü herkes güle oynaya
@Harunnn60 ben öyle pür dikkatli izleyemiyorum bazı işlerim oluyor ses olsun odada diye tv açıyorum![]()