Kizim Nerede'nin Yayin Saati & Yayin Günü Değişti !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
810
Atv'de Cumartesi aksamlari saat 23:00'de ekrana gelen "Kizim Nerede" dizisi bundan sonra cuma aksamlari yayin hayatina devam edecek. Bir kaç hafta önce bir ara veren Kizim Nerede dizisi kaldigi yerden devam edecek. Işte Kizim Nerede dizisinin twitter sayfasindaki açiklama:
Sevgili "Kızım Nerede?" izleyicileri,
Yarın 24. Bölümün çekimlerine başlıyoruz, 8 Temmuz Cuma akşamı saat 20:00'de yeni bölümümüz ile atv ekranlarında siz sevgili izleyicilerimizin karşısında olacağız.

Kizim Nerede 24.Bölümüyle 8 Temmuz Cuma Akşami saat 20:00'de ATV ekranlarda olacak. :)

logo.png

Kaldirilmadi, sadece dizinin yapim sirket bir ara vermek istemisti, problemleri halletmek için. :)

insallah bitmez, cünkü diziyi begeniyorum... :)

bende izliyordum arada bir inş.. iyi reting alır cumanın ilk 10 a girenlerden olur bana göre

Cuma totalde ilk 5'te olur, A/B'de ilk 3'te :).

lighting thief bu haber yalan galiba ben hiç bulamadım böyle sonuç ve bu cuma kızım nerede yok :(

Gelecek hafta baslar ozaman..

Kaynak: Dizi reytingleri, kizim nerede'nin Twitter hesabi ve Yagmur Kasifoglu'nun (Mine) Twitter hesabindan.

Ayrica hemen yalan haber diye yazman gerek yoktu AlemTo.. Burada keyfimizden yalan haber yayinlatacak degiliz herhalde.. :)