Haftaya düzelir her bölüm birinin kafası kaniyiCananın kafasına vuracaklar ne olacak acaba
KudurMizah kısmı öncekilere göre düşük olsa da sürükleyicilik bakımından bölüm muhteşem gidiyor. (Ah bir de şu kısım olmasaymış )
Haha her bölüm dediğin gibi biri yerde bitiyor. Ve her bölüm hastanede başlıyorHaftaya düzelir her bölüm birinin kafası kaniyi
Bu vesile ile Songül yine eve dönerHaftaya düzelir her bölüm birinin kafası kaniyi
Kuz kumandayı kime kaptırdın hangi canına susamış o 😱Bu vesile ile Songül yine eve döner
Kumandayı kaptırdım artık. Kalanını yarın izlerim. Gündüz izleyecek bir şey bulmak güzel oluyor arada
Sjsjjsj futbol sever birilerineKuz kumandayı kime kaptırdın hangi canına susamış o 😱
Ne tatiliSjsjjsj futbol sever birilerine
Aman zaten uyku saatim yaklaşıyor. Haftaya tatil başlayacak, o bölüme full bakarım diyecektimki haftaya dizi olmayacak.
Kanal ve yapımcı aynı olunca bir şey diyemiyorum maalesef.
“Sonbahar tatili” adında bir ara tatilimiz. Cadılar bayramına denk gelen bir zaman. Sonrasında Noel tatiline kadar okul var.Ne tatili
Cadılar bayramında makyajsız çıkarsın sokağa artıkın“Sonbahar tatili” adında bir ara tatilimiz. Cadılar bayramına denk gelen bir zaman. Sonrasında Noel tatiline kadar okul var.
Yılbaşı sonrasını seviyorum. Nerdeyse her ay 1 haftalık tatili görüyoruz
Kanal ve yapımcı aynı olunca bir şey diyemiyorum maalesef.
Neyse geri aldım kumandayı sjjsjs
Kadın iyilik yapiyim dedi pekmezini akıttı canilerCanan hanım pert :
Sarışın aşüfte pert