Bana gelsin. .ssMurat bakalım netçek![]()
Fragmanın başlangıcı
Fragmanın başlangıcı![]()
İlkgül sahneleri azalırsa daha iyi olacak. Bu bölümde en sıkıcı kısımlar onun olduğu sahneler oldu.Aaaa abla kardeş aynı herif için birbirine girdi 😱 bebek düşiyi
Son 45-50 dk yi izledim ben o kadar sıkıcı değildiİlkgül sahneleri azalırsa daha iyi olacak. Bu bölümde en sıkıcı kısımlar onun olduğu sahneler oldu.
Başlangıç durgun ilerledi, sonda son sürat ilerledi![]()
Tahmininide yazsana, niye sordurtuyorsunSon 45-50 dk yi izledim ben o kadar sıkıcı değildi
Dizinin en iyi yanı 3 başrol değil de 10-12 tane başrol var gibi hikayede sıkmıyor çok
Bu arada bugün izlerken ilerisi için bişi tahmin ettim umarım düşündüğüm gibi olmaz![]()
Gazeteci kimsesizim dedi Hayriye de kimsesiz ileride kardeş çıkarlar mı çok klasik olurTahmininide yazsana, niye sordurtuyorsuntahminin ne
![]()
Hayriye’nin hikayesini bilmiyoruz daha. Pek ihtimal vermiyorum. Kahraman annesinin çalıştığı evi hatırlıyor, olayları hatırlıyor, bir kardeşi olduğunuda bilirdi o zaman. Sonuç olarak araştırmışta ailesini.Gazeteci kimsesizim dedi Hayriye de kimsesiz ileride kardeş çıkarlar mı çok klasik olur![]()
Hayriyesiz fragman reyting düşürür...
Tek fragman bu mu olacak melun.Hayriyesiz fragman reyting düşürür...
İlk çıktığı için en çok bu gösterilecek amaTek fragman bu mu olacak melun.![]()