Bana gelsin. .ssMurat bakalım netçek
Fragmanın başlangıcı
Fragmanın başlangıcı
İlkgül sahneleri azalırsa daha iyi olacak. Bu bölümde en sıkıcı kısımlar onun olduğu sahneler oldu.Aaaa abla kardeş aynı herif için birbirine girdi 😱 bebek düşiyi
Son 45-50 dk yi izledim ben o kadar sıkıcı değildiİlkgül sahneleri azalırsa daha iyi olacak. Bu bölümde en sıkıcı kısımlar onun olduğu sahneler oldu.
Başlangıç durgun ilerledi, sonda son sürat ilerledi
Tahmininide yazsana, niye sordurtuyorsun tahminin neSon 45-50 dk yi izledim ben o kadar sıkıcı değildi
Dizinin en iyi yanı 3 başrol değil de 10-12 tane başrol var gibi hikayede sıkmıyor çok
Bu arada bugün izlerken ilerisi için bişi tahmin ettim umarım düşündüğüm gibi olmaz
Gazeteci kimsesizim dedi Hayriye de kimsesiz ileride kardeş çıkarlar mı çok klasik olurTahmininide yazsana, niye sordurtuyorsun tahminin ne
Hayriye’nin hikayesini bilmiyoruz daha. Pek ihtimal vermiyorum. Kahraman annesinin çalıştığı evi hatırlıyor, olayları hatırlıyor, bir kardeşi olduğunuda bilirdi o zaman. Sonuç olarak araştırmışta ailesini.Gazeteci kimsesizim dedi Hayriye de kimsesiz ileride kardeş çıkarlar mı çok klasik olur
Hayriyesiz fragman reyting düşürür...
Tek fragman bu mu olacak melun.Hayriyesiz fragman reyting düşürür...
İlk çıktığı için en çok bu gösterilecek amaTek fragman bu mu olacak melun.