NOW Kirli Sepeti - Dizi Yorumları

Yeni bölüm efsane gelecek fragmanları güzel

Ne bölüm oldu be soluksuz aktı valla. Gerçekten abla kardeşin aynı koca için birbirine girdiği sahnede koptum :D

• Harika
Reactions: Carpe Diem
Aaaa abla kardeş aynı herif için birbirine girdi 😱 bebek düşiyi
İlkgül sahneleri azalırsa daha iyi olacak. Bu bölümde en sıkıcı kısımlar onun olduğu sahneler oldu.
Başlangıç durgun ilerledi, sonda son sürat ilerledi :A

• Beğendim
Reactions: xemrexxx
İlkgül sahneleri azalırsa daha iyi olacak. Bu bölümde en sıkıcı kısımlar onun olduğu sahneler oldu.
Başlangıç durgun ilerledi, sonda son sürat ilerledi :A
Son 45-50 dk yi izledim ben o kadar sıkıcı değildi

Dizinin en iyi yanı 3 başrol değil de 10-12 tane başrol var gibi hikayede sıkmıyor çok

Bu arada bugün izlerken ilerisi için bişi tahmin ettim umarım düşündüğüm gibi olmaz :X

• Beğendim
Reactions: Dosi
Son 45-50 dk yi izledim ben o kadar sıkıcı değildi

Dizinin en iyi yanı 3 başrol değil de 10-12 tane başrol var gibi hikayede sıkmıyor çok

Bu arada bugün izlerken ilerisi için bişi tahmin ettim umarım düşündüğüm gibi olmaz :X
Tahmininide yazsana, niye sordurtuyorsun :A tahminin ne :A

• Güldürdün
Gazeteci kimsesizim dedi Hayriye de kimsesiz ileride kardeş çıkarlar mı çok klasik olur :X
Hayriye’nin hikayesini bilmiyoruz daha. Pek ihtimal vermiyorum. Kahraman annesinin çalıştığı evi hatırlıyor, olayları hatırlıyor, bir kardeşi olduğunuda bilirdi o zaman. Sonuç olarak araştırmışta ailesini.

diğer olaylada bebek düşmez bence, o evde kalması için bir bahane çünkü, yada bebeğe bir şey olursa bunu gizleyebilir. İki kardeş ve Hayriye ile en eğlenceli sahneler o evde olur :A

• Beğendim

Forum İstatistikleri

Konular
172,042
Üyeler
8,464
Son Üye
ahmetefe