NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

@Billy Kane ya sen ciddi misin gerçekten? 😕
evet. :D son sahneye baktım farklı şeyler yok. yine öykü önem düşman olmuş ilk sezonda kaç kere barışıp düşman oldular bu sezon yine aynı şey... mete yine birini bulmuş, şeyma yine 2. planda kalmış. ilk sezonda da öykü'ye aşık oldu mete, şeyma geride kaldı. sonra ışık geldi yine geride kaldı. bu sezonda yeni karakter gelmiş şeyma yine geride... ilk sezonda 7 senarist değişti hepsi aynı şeyi işledi gına geldi yani. tek senaristle devam etseler böyle olmucaktı. her sezon taze ve yeni fikirler çıkardı..

evet. :D son sahneye baktım farklı şeyler yok. yine öykü önem düşman olmuş ilk sezonda kaç kere barışıp düşman oldular bu sezon yine aynı şey... mete yine birini bulmuş, şeyma yine 2. planda kalmış. ilk sezonda da öykü'ye aşık oldu mete, şeyma geride kaldı. sonra ışık geldi yine geride kaldı. bu sezonda yeni karakter gelmiş şeyma yine geride... ilk sezonda 7 senarist değişti hepsi aynı şeyi işledi gına geldi yani. tek senaristle devam etseler böyle olmucaktı. her sezon taze ve yeni fikirler çıkardı..
Günün büyük şoku oldu benim için. :( Bir zamanlar bu dizi için kavga ederdin. :D

O kadar reklamsız gitmesine rağmen aldığı reytingler hiçte iç açıcı sayılmaz. Ab-ABC1 çökmüş , @denizz19 aynen Ferihadan alıntı gibiydi son sahneler :D

Helal olsun senden bu eleştirleri duymak benim için bir onur :D

2 saat 20 dakika reklamsız gitmiş diyorlar :D
Dizi 21.20 de bir başladı taki 23.30 a kadar :D reklamsız gitti ama nafile

@Billy Kane aynen artık ben de soğudum romantik komedilerden :D

Sen niye soğudun bakalım. :A

O kadar reklamsız gitmesine rağmen aldığı reytingler hiçte iç açıcı sayılmaz. Ab-ABC1 çökmüş , @denizz19 aynen Ferihadan alıntı gibiydi son sahneler :D
serkan börekyemez mi ne o da my de oynamış figuran oalrak bu dizide rolü ne:A
CRrlwjuWwAAz7M1.jpg

2 saat 20 dakika reklamsız gitmiş diyorlar :D

Ama bayağı bir çöktünüz maalesef. :A

dizi 2. sezona fiyasko başladı.. fragmanlarına bakıyorum tahammül edilcek gibi değil. ayrıca şuan ki olar ilk sezonun son 15-20 bölümünde işlenmiş olaylar. mesela;

bu fragman fethi kantarcı ve ekibinin yazdığı bölüm; (bu bölümler çok iyiydi, ilk bölümlerdeki tad vardı keşke bu sezona bu senaristlerle başlasalarmış..)

buda şuan ki senaristlerin yazdığı ve haftaya yayınlanacak olan fragman;

daha birçok aynı benzerlik varda uğraşmak istemiyorum. @Harunnn60 :D

dizi 2. sezona fiyasko başladı.. fragmanlarına bakıyorum tahammül edilcek gibi değil. ayrıca şuan ki olar ilk sezonun son 15-20 bölümünde işlenmiş olaylar. mesela;

bu fragman fethi kantarcı ve ekibinin yazdığı bölüm; (bu bölümler çok iyiydi, ilk bölümlerdeki tad vardı keşke bu sezona bu senaristlerle başlasalarmış..)

buda şuan ki senaristlerin yazdığı ve haftaya yayınlanacak olan fragman;

daha birçok aynı benzerlik varda uğraşmak istemiyorum. @Harunnn60 :D
Hahah.:F Hep Demetin oyunları bunlar.ss :kiki:

@Harunnn60 ilk bölümleri yazan senaristler geri dönmüş, gökhan horzum ekibi. finali o ekiple yapmak istemişler. fragman ne kadar kaliteleşmiş gördüğün gibi yanlış senarist kurbanı oldu dizi..

fragmanı paylaşmamışım. @Harunnn60 :D

@Harunnn60 ilk bölümleri yazan senaristler geri dönmüş, gökhan horzum ekibi. finali o ekiple yapmak istemişler. fragman ne kadar kaliteleşmiş gördüğün gibi yanlış senarist kurbanı oldu dizi..
Çok senarist değişti ve senaristler girip çıkınca konularda farklı olmaya başladı. Aslında bu sezon baya reklamı yapıldı ama seyirci doymuş demek ki diziye. :)