alışırız sen tv'den mi takip ediceksin diziyi?Ama kendi sesini kullanması lazım oyunculuğu için. Doğru karar diye düşünüyorum umarım pişman olmam sonradan.
alışırız sen tv'den mi takip ediceksin diziyi?Ama kendi sesini kullanması lazım oyunculuğu için. Doğru karar diye düşünüyorum umarım pişman olmam sonradan.
Evet öyle yapacağım. Kendi odamdan izlerim.alışırız sen tv'den mi takip ediceksin diziyi?
yeni sezonda eşlik edemicem sana ama 2. haftadan itibaren eşlik edicem. 😛Evet öyle yapacağım. Kendi odamdan izlerim.
Ne oldu? Aman yalnız bırakma beni konuda.yeni sezonda eşlik edemicem sana ama 2. haftadan itibaren eşlik edicem. 😛
tatlı küçük yalancılar'ın finali var daha ne olsun.Ne oldu? Aman yalnız bırakma beni konuda.
Hee. Tamam o zaman.tatlı küçük yalancılar'ın finali var daha ne olsun.
Aa kendisi mi istiyor[emoji33] [emoji33] [emoji33]Serkan yeni bir adam gibi olmuş Alışır her insan zamanla
Öykünün makyajları yine zombi gibi bembeyaz yapmışlar ,kendisi istiyor setinde gördüm
Fragmanlar aslında iyi diyor umarım güzeldir senaryo.
Aynen sete gittiğimde görmüştüm suratının beyaz olmasını kendisine yakıştırıyor galiba ama bana kalırsa hiç yakışmıyor, bazen uykulu ve uyandığı sahnelerde sürmüyorlarya doğal daha tatlı duruyorAa kendisi mi istiyor[emoji33] [emoji33] [emoji33]
ben soğudum romantik komedilerden. artık takip etmeyi düşünmüyorum.İzleyemedik yeni bölümü.ss
@Billy Kane beraber izleriz artık.
Aaa ciddi misin? Yoksa bu klasik şakalarından birisi mi?😳ben soğudum romantik komedilerden. artık takip etmeyi düşünmüyorum.
yo ciddiyim, tky'yi izleyince bunların boş olduğunu anlamadım.Aaa ciddi misin? Yoksa bu klasik şakalarından birisi mi?😳
İyi bari aynı şeyler zamanında bana da olmuştu. Doğru yoldasın.yo ciddiyim, tky'yi izleyince bunların boş olduğunu anlamadım.