NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

Dizinin senaryosu Makbule Kosif'e geçtikten sonra bocaladı, Gökhan Horzum'un senaryosu çok daha iyiydi eskisi gibi değil artık.

Dizinin senaryosu Makbule Kosif'e geçtikten sonra bocaladı, Gökhan Horzum'un senaryosu çok daha iyiydi eskisi gibi değil artık.​
Ama şimdi baya toparladırlar

muhteşem bir bölümdü ya.
ilker ile emre'nin bebek şakası süperdi.
ama asıl şaka şeyma'nındı. herşey müthiş kurgulanmıştı senaristler efsooo. gerim gerim gerildim şahaneydi herşey..

Bölüm Çok beğendim özellikle Şeyma nın intikamı ile evlenme teklifi her şey çok iyiydi
puan 10 üzerinden 9.2

Evlenme teklifi cok iyiydi. Özellikle ilk karşılaştıklari sahneleri tekrar yapmaları cok iyi düşünülmüş.
Sonunda evleniyorlar ins mutlu sezon finali olur. [emoji120]

muhtesem sezon finali oldu. olaylar olaylar.

burcu çok iyi ya. bi engin elgun'un yazdigi bolumlerde cok begeniyordum bide simdi.

ilker sibel..
favori ciftim bosaniyor.

seyma son dakika golu atti.
o kadar iyi bitti ki sezon finali cok soru isareti birakti. 2 ay bekleee offffff.

Sonu nasil bitti izleyemedim ben o ara

Sonu nasil bitti izleyemedim ben o ara
mete, ışık ile sevgili olmadan önce şeyma ile konuşmuştu, kendisini affettirmek için baya uğraştı, son olarak yeniden deneyebiliriz demişti ama şeyma affetmemişti. zamanla mete'nin gerçekten değiştiğini gördü şeyma ama iş işten geçmişti. mete ve ışık çıkmaya başlamışlardı ama şeyma'nın bunlardan haberi yoktu. sezon finalinde mete, ışık'la birlikteliğini açıklayacaktı ekibe ama şeyma önce konuştu mete'ye son kez şans vericeni söyledi. yeni sezonda bu 3'lü arasında neler olacak çok merak ediyorum.

finalin sonunda ilker sibel atıştı boşanacaklarını söyledir. sonra öykü ayaz düğününde ayaz evet dedi ama öykü birşey demedi orda bitirdiler. baya soru işaretleri bıraktı dizi.