batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,926
- Puanı
- 1,061
Dizinin senaryosu Makbule Kosif'e geçtikten sonra bocaladı, Gökhan Horzum'un senaryosu çok daha iyiydi eskisi gibi değil artık.
çok beklerlerfoxum twitter hesabından paylaşmış seul drama ödüllerine oy verin diye @Billy Kane @Çiğdem- @MelankoliK
Ekli dosyayı görüntüle 45446
medcezir aldı geçen sene ödülü kiraz mevsiminin ergenlikte fazlası var eksiği yok medcozurdançok beklerler
biz ne güne duruyoruz.foxum twitter hesabından paylaşmış seul drama ödüllerine oy verin diye @Billy Kane @Çiğdem- @MelankoliK
Sonu nasil bitti izleyemedim ben o aramuhtesem sezon finali oldu. olaylar olaylar.
burcu çok iyi ya. bi engin elgun'un yazdigi bolumlerde cok begeniyordum bide simdi.
ilker sibel.. favori ciftim bosaniyor.
seyma son dakika golu atti. o kadar iyi bitti ki sezon finali cok soru isareti birakti. 2 ay bekleee offffff.
Ne dramı dram kategorisinde bir dizi değil bildiğim kadarıylafoxum twitter hesabından paylaşmış seul drama ödüllerine oy verin diye @Billy Kane @Çiğdem- @MelankoliK
biz ne güne duruyoruz.
harun cevaplasın ne dizisi olduğunuNe dramı dram kategorisinde bir dizi değil bildiğim kadarıyla
mete, ışık ile sevgili olmadan önce şeyma ile konuşmuştu, kendisini affettirmek için baya uğraştı, son olarak yeniden deneyebiliriz demişti ama şeyma affetmemişti. zamanla mete'nin gerçekten değiştiğini gördü şeyma ama iş işten geçmişti. mete ve ışık çıkmaya başlamışlardı ama şeyma'nın bunlardan haberi yoktu. sezon finalinde mete, ışık'la birlikteliğini açıklayacaktı ekibe ama şeyma önce konuştu mete'ye son kez şans vericeni söyledi. yeni sezonda bu 3'lü arasında neler olacak çok merak ediyorum.Sonu nasil bitti izleyemedim ben o ara
Hangi bölümler anlatırımanlatırsan çok sevinirim.
son 10 bölümü anlatırsan çok iyi olur.Hangi bölümler anlatırım