xBUGRAx
Süper Emekli
İlk bölümü de seslendirmiş yeni ses özeti yeni sesle verdiler.İlk bölümden iyi.İlk bölüm her an bir yerden Kutsi çıkacak hissi vardı içimde.
İlk bölümü de seslendirmiş yeni ses özeti yeni sesle verdiler.İlk bölümden iyi.İlk bölüm her an bir yerden Kutsi çıkacak hissi vardı içimde.
Özette yeni ses mi vardı. 😱İlk bölümü de seslendirmiş yeni ses özeti yeni sesle verdiler.Daha orijinal olmuş inşallah kendi sesini de kullanır bir yandan almaya başlasın diksiyon dersi.
İyi yapmışlar ileride baştan tekrarı verilince aynı olur.Özette yeni ses mi vardı. 😱Evet daha iyi durmuş bu hali.
Evet iyi olur.İyi yapmışlar ileride baştan tekrarı verilince aynı olur.
Yok çıkmadı yönetmen arıyorlardır çekimler sarkmıştır.Evet iyi olur.Bu arada fragman çıkmadı mı ya.
Filiz Hocam gibisini bulamazlar.Yok çıkmadı yönetmen arıyorlardır çekimler sarkmıştır.
Ne çektim bu yaz yönetmenlerden Kocamın Ailesi'nden sonra Kiraz Mevsimi.Filiz Hocam gibisini bulamazlar.
Gençlik dizilerinde Kerem Çakıroğlu iyi ama o Kaçak Gelinler'i yönetiyor.Ne çektim bu yaz yönetmenlerden Kocamın Ailesi'nden sonra Kiraz Mevsimi.İyi seçim yaparlar umarım.
D Yapım bırakmaz onu bence.Gençlik dizilerinde Kerem Çakıroğlu iyi ama o Kaçak Gelinler'i yönetiyor.İçimden Altan Dönmez geçiyor.
Ben de aynı şeyi senin için düşünüyordum.Açarsın konusunu kesin.
Düşüşteyim bu aralar.Ben de aynı şeyi senin için düşünüyordum.
Ben birkaç gün giremeyebilirim.Düşüşteyim bu aralar.
Aynen bana da öyle geliyor 2012 Temmuz'da 16:9 olduğunda değiştirmişti en son. 🙄Ben birkaç gün giremeyebilirim.Sana kalır konu.Bu arada bir şey aklıma takıldı 15 Temmuz'da FOX'un grafiklerini falan da değiştireceğini düşünüyorum. Umarım güzel bir şey olur.Sence?
Evet.Aynen bana da öyle geliyor 2012 Temmuz'da 16:9 olduğunda değiştirmişti en son. 🙄
Mavi filmler, pembe gündüz programları içindi.Evet.Dizi tanıtımlarında umarım değişiklik olur.Hepsi aynı şekilde olmalı bence.
Şunu çok beğenmiştim. Mavisi, pembesi falan da vardı.
Aynen.Mavi filmler, pembe gündüz programları içindi.Alt bant tanıtımlar aynı olmalı bence de her diziye farklı grafik sıkıldım FOX başlattı zaten onu da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?