xBUGRAx
Süper Emekli
İlk bölümü de seslendirmiş yeni ses özeti yeni sesle verdiler.İlk bölümden iyi.İlk bölüm her an bir yerden Kutsi çıkacak hissi vardı içimde.
![]()
İlk bölümü de seslendirmiş yeni ses özeti yeni sesle verdiler.İlk bölümden iyi.İlk bölüm her an bir yerden Kutsi çıkacak hissi vardı içimde.
![]()
Özette yeni ses mi vardı. 😱İlk bölümü de seslendirmiş yeni ses özeti yeni sesle verdiler.Daha orijinal olmuş inşallah kendi sesini de kullanır bir yandan almaya başlasın diksiyon dersi.
![]()
İyi yapmışlar ileride baştan tekrarı verilince aynı olur.Özette yeni ses mi vardı. 😱Evet daha iyi durmuş bu hali.
![]()
Evet iyi olur.İyi yapmışlar ileride baştan tekrarı verilince aynı olur.![]()
Yok çıkmadı yönetmen arıyorlardır çekimler sarkmıştır.Evet iyi olur.Bu arada fragman çıkmadı mı ya.
![]()
Filiz Hocam gibisini bulamazlar.Yok çıkmadı yönetmen arıyorlardır çekimler sarkmıştır.![]()
Ne çektim bu yaz yönetmenlerden Kocamın Ailesi'nden sonra Kiraz Mevsimi.Filiz Hocam gibisini bulamazlar.![]()
Gençlik dizilerinde Kerem Çakıroğlu iyi ama o Kaçak Gelinler'i yönetiyor.Ne çektim bu yaz yönetmenlerden Kocamın Ailesi'nden sonra Kiraz Mevsimi.İyi seçim yaparlar umarım.
![]()
D Yapım bırakmaz onu bence.Gençlik dizilerinde Kerem Çakıroğlu iyi ama o Kaçak Gelinler'i yönetiyor.İçimden Altan Dönmez geçiyor.
![]()
Ben de aynı şeyi senin için düşünüyordum.Açarsın konusunu kesin.![]()
Düşüşteyim bu aralar.Ben de aynı şeyi senin için düşünüyordum.![]()
Ben birkaç gün giremeyebilirim.Düşüşteyim bu aralar.![]()
Aynen bana da öyle geliyor 2012 Temmuz'da 16:9 olduğunda değiştirmişti en son. 🙄Ben birkaç gün giremeyebilirim.Sana kalır konu.
Bu arada bir şey aklıma takıldı 15 Temmuz'da FOX'un grafiklerini falan da değiştireceğini düşünüyorum. Umarım güzel bir şey olur.
Sence?
![]()
Evet.Aynen bana da öyle geliyor 2012 Temmuz'da 16:9 olduğunda değiştirmişti en son. 🙄
Mavi filmler, pembe gündüz programları içindi.Evet.Dizi tanıtımlarında umarım değişiklik olur.
Hepsi aynı şekilde olmalı bence.
Şunu çok beğenmiştim. Mavisi, pembesi falan da vardı.
![]()
Aynen.Mavi filmler, pembe gündüz programları içindi.Alt bant tanıtımlar aynı olmalı bence de her diziye farklı grafik sıkıldım FOX başlattı zaten onu da.
![]()