NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

İlk bölümden iyi. :D İlk bölüm her an bir yerden Kutsi çıkacak hissi vardı içimde. :F
İlk bölümü de seslendirmiş yeni ses özeti yeni sesle verdiler. :F Daha orijinal olmuş inşallah kendi sesini de kullanır bir yandan almaya başlasın diksiyon dersi. :D

Aynen bana da öyle geliyor 2012 Temmuz'da 16:9 olduğunda değiştirmişti en son. 🙄
Evet. :D Dizi tanıtımlarında umarım değişiklik olur. :D Hepsi aynı şekilde olmalı bence. :D

Şunu çok beğenmiştim. Mavisi, pembesi falan da vardı. :F

20120111_yer-gok-ask-63-bolum-ozeti-ve-fragmani_k.jpg

Evet. :D Dizi tanıtımlarında umarım değişiklik olur. :D Hepsi aynı şekilde olmalı bence. :D

Şunu çok beğenmiştim. Mavisi, pembesi falan da vardı. :F

20120111_yer-gok-ask-63-bolum-ozeti-ve-fragmani_k.jpg
Mavi filmler, pembe gündüz programları içindi. :F Alt bant tanıtımlar aynı olmalı bence de her diziye farklı grafik sıkıldım FOX başlattı zaten onu da. :A

Mavi filmler, pembe gündüz programları içindi. :F Alt bant tanıtımlar aynı olmalı bence de her diziye farklı grafik sıkıldım FOX başlattı zaten onu da. :A
Aynen. :D YGA için bulutlar falan çıkıyordu, LD için laleler çıkıyordu. :F Hepsi aynı olsun. :F

@xBUGRAx o ikizler su ana kadar baya yana durdular ama haklisin dizinin surukleyici konusu yok 😉

İkinci bolum birinci bölümden çok iyiydi . başrol erkek oyuncusunun dublajı olmasa ve yaşı biraz ufak olsa bir de dahan olmazsa güzel dizi olacak kış)))))

Buna rağmen ben dizinin yükselmesini bekliyorum