NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

İlk bölümden iyi. :D İlk bölüm her an bir yerden Kutsi çıkacak hissi vardı içimde. :F
İlk bölümü de seslendirmiş yeni ses özeti yeni sesle verdiler. :F Daha orijinal olmuş inşallah kendi sesini de kullanır bir yandan almaya başlasın diksiyon dersi. :D

Aynen bana da öyle geliyor 2012 Temmuz'da 16:9 olduğunda değiştirmişti en son. 🙄
Evet. :D Dizi tanıtımlarında umarım değişiklik olur. :D Hepsi aynı şekilde olmalı bence. :D

Şunu çok beğenmiştim. Mavisi, pembesi falan da vardı. :F

20120111_yer-gok-ask-63-bolum-ozeti-ve-fragmani_k.jpg

Evet. :D Dizi tanıtımlarında umarım değişiklik olur. :D Hepsi aynı şekilde olmalı bence. :D

Şunu çok beğenmiştim. Mavisi, pembesi falan da vardı. :F

20120111_yer-gok-ask-63-bolum-ozeti-ve-fragmani_k.jpg
Mavi filmler, pembe gündüz programları içindi. :F Alt bant tanıtımlar aynı olmalı bence de her diziye farklı grafik sıkıldım FOX başlattı zaten onu da. :A

Mavi filmler, pembe gündüz programları içindi. :F Alt bant tanıtımlar aynı olmalı bence de her diziye farklı grafik sıkıldım FOX başlattı zaten onu da. :A
Aynen. :D YGA için bulutlar falan çıkıyordu, LD için laleler çıkıyordu. :F Hepsi aynı olsun. :F

@xBUGRAx o ikizler su ana kadar baya yana durdular ama haklisin dizinin surukleyici konusu yok 😉

İkinci bolum birinci bölümden çok iyiydi . başrol erkek oyuncusunun dublajı olmasa ve yaşı biraz ufak olsa bir de dahan olmazsa güzel dizi olacak kış)))))

Buna rağmen ben dizinin yükselmesini bekliyorum

Forum İstatistikleri

Konular
172,746
Üyeler
8,481
Son Üye
user2162