NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

dün izledim bölümü yorumlayamadım. yeni senaristlerin şu ana kadar en beğendiğim bölümüydü.
meğer mete boşanmış, öykü'nün rüyasını izlemişiz o rüyada sonradan gerçek çıktı, kader...
son sahnelerde öykü, ayaz, burcu üçlüsü güldürdüler.
ama o mektupu resmen ayaz görsün diye uğraştılar aslında amaçları görmemesiydi o çantadan almasalardı.

@Harunnn60 @gözlemci @ozgur2113 @SelinÇ @cookies

fragman hakkında yorumum;

senaristler kendine gelmiş diyorum.
düne kadar hiç beğenmiyorum komedi yönünü ama dün iyiydi haftaya çok iyi olacak gibi.
eski yaşanmışları yeniden yaşayacaklar.

Dün misafirlikteydim yarım izledim ama mete rüyası filan saçma geldi yani saçma değilde Öykü ve ayaz dururken ne alaka yani
sonradan gerçekten Boşandılar ve bu olay uzatılmadan kapandı çok sevindim açıkcası
burcu-emre sahneleri düzelmesi iyi olmuş
son sahnelerde mektup olayında heyecan vardı bakalım ne olacak
Keşke ayaz babası gelmese ya

@Billy Kane @cookies @Reytinger @gözlemci @ozgur2113

Şimdi açıkcası ilk sahnelerde mantık hatası yoktu rüya sahnesininde üşenerek aynı sahneyi koymaları sonunda kaza etmeleri kısmı saçmaydı başkada saçma olan kısım mektubu ellerinde sallamalarıydı bu bölüm diğer bölüme göre 2 tık daha yukarda kaldı ve beni diğer bölüme göre memnun etti )))

Ayrıca Ayaz'ın babası mehmet bey iyi olmuş girmesi diziye az buçuk heyecan kattı o sanırım Öyküyü en üst mertebeye getiricek Öykü ve Önem çatışması başlayacak )))

Ya bi tek Ayaz'ı hatırlamaması çok saçma. O kadar şey yaşadılar geri getirilemez ki akla ben bile gıcık oldum Allah yardım etsin Ayaz'a.