Ne olacağı mı var ergenler diziyi terkedecek2.fragmani izledim bakalım neler olucak @Billy Kane @gözlemci
Ne olacağı mı var ergenler diziyi terkedecek2.fragmani izledim bakalım neler olucak @Billy Kane @gözlemci
Bu arada seyma da kaçıriliyor hahahaNe olacağı mı var ergenler diziyi terkedecek
En basitinden beraber kaçmışlardırBu arada seyma da kaçıriliyor hahaha
Aynı anda Öykü ve seyma kaçırılıyor
@Billy Kane sende yorum yap biraz hahah D
Şeyma'da mı kayboluyor şimdi dahada merak ettim neler olacak acaba.Bu arada seyma da kaçıriliyor hahaha
Aynı anda Öykü ve seyma kaçırılıyor
@Billy Kane sende yorum yap biraz hahah D
Evt aynı anda 2 kişi nasıl kaçırılıyorŞeyma'da mı kayboluyor şimdi dahada merak ettim neler olacak acaba.
Kaçırıldıklarını nereden biliyoruz ki? Bu bölüm epey ekşınlı olcak.Evt aynı anda 2 kişi nasıl kaçırılıyor
Işıklar sönünce Şeyma ve Öykü yok oluyor yani bence kaçırılıyor diye düşünüyorumKaçırıldıklarını nereden biliyoruz ki? Bu bölüm epey ekşınlı olcak.
Ben Şeyma'yı fark etmemiştim sen söyleyince birdaha izledim fragmanı ama 2 sinin kaçırılması imkansız yani.Işıklar sönünce Şeyma ve Öykü yok oluyor yani bence kaçırılıyor diye düşünüyorum
O zaman seyma ve fotoğrafçı işbirliği yapıyor öyküyü kaçırıyor o zmanBen Şeyma'yı fark etmemiştim sen söyleyince birdaha izledim fragmanı ama 2 sinin kaçırılması imkansız yani.
Ya haruun amerikan dizilerini neden izlediğim anlaşılıyor)) karanlıksa olsa yanından adam kaçırmak bunkadar kolay mi))) öykü en azında bağırır debetlenir. Güzelim dizi ne hale geldi. 5 bolum felsefik öğütler veren DERİN dayak yiyen adam kaçıran kro biri oldu ya senaristler süper yani)))) yakında derin mafya da çıkar ayaz silahını alıp öyküyü kurtarır)))Işıklar sönünce Şeyma ve Öykü yok oluyor yani bence kaçırılıyor diye düşünüyorum
Dün bir yorum yaptım ama görmedim sanırım bu tür saçma olaylara tepki vermeyisimi dün şu yorumla açıkladımYa haruun amerikan dizilerini neden izlediğim anlaşılıyor)) karanlıksa olsa yanından adam kaçırmak bunkadar kolay mi))) öykü en azında bağırır debetlenir. Güzelim dizi ne hale geldi. 5 bolum felsefik öğütler veren DERİN dayak yiyen adam kaçıran kro biri oldu ya senaristler süper yani)))) yakında derin mafya da çıkar ayaz silahını alıp öyküyü kurtarır)))
Evt bende merak ediyorum açıkçası inş 1.olur diziDaha bölümü izlemedik bile olayların nasıl gelişeceğini bilmiyoruz neyi tartışıyoruz?
Bu bölüm olsun bir zahmet.Evt bende merak ediyorum açıkçası inş 1.olur dizi
Aynen yalnız benim aklıma sey takıldı aynı anda seyma ve Öykü nasıl kaçırılıyor fragmanı izlerken onu düşündümBu bölüm olsun bir zahmet.
Yarın öğrenicez sık dişini.Aynen yalnız benim aklıma sey takıldı aynı anda seyma ve Öykü nasıl kaçırılıyor fragmanı izlerken onu düşündüm
İki ihtimal var derin çok kuvvetli ikisini tek elle taşıyor yada Şeyma ile Derin biri ayaklarından biri başından tutuyor kimseye değmeden taşıyor)))Aynen yalnız benim aklıma sey takıldı aynı anda seyma ve Öykü nasıl kaçırılıyor fragmanı izlerken onu düşündüm
Son dediğin ihtimali bende çok düşündüm o olabilirİki ihtimal var derin çok kuvvetli ikisini tek elle taşıyor yada Şeyma ile Derin biri ayaklarından biri başından tutuyor kimseye değmeden taşıyor)))
Reyting ici dizi nahvolsun önemli değil diyon yani)))Dün bir yorum yaptım ama görmedim sanırım bu tür saçma olaylara tepki vermeyisimi dün şu yorumla açıkladım
@beyazsoy
""Ya tabikide bende geçen bölüm şaşırdım bu kadar Ayaz in değişmesine ama benim bu Olaylara ses çıkarmamamın bir nedeni onu açıklayayım
Dizi hep aşk sevgi barış üzerinden gitmez illa heyecanlandiracak bişeyler olması lazım o yüzden bu hafta kaza olayı , öykünün kaçırılmasi filan ses çıkarmıyorum bu olaylar ile dizinin reytingı artacak bence
Gecen hafta arttı mesela ""
Birkaç bölümlük ten birsey olmaz )) medcezir gibi 10-13 bölüm aynı şey Uzerinde durarlarsa elestiri bombardımani yaparım gerçektenReyting ici dizi nahvolsun önemli değil diyon yani)))