NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

Ayaz fena bağırdı Öykü'ye bir an önce geçmiş bölümleri izleyip sonra bu bölümü izlemeliyim.:D

Beyazsoy senaryoya müdahale etmiş olabilir :F
ben değil tns müdehale etmiş )) baktılar şeker çocuk ayaz paso reyting kaybetiriyor. ayazı biraz türkleştirelim, bagırsın çağırsın, maço olsun demişler. ayaz yatmış kalkmış bakmış birden ayaz kurt adama dönmüş )) böyle reyting artar ama siz eski kiraz mevsiminden tat mat alamazsınız )) türk işi senaryo işleri işte))

ben değil tns müdehale etmiş )) baktılar şeker çocuk ayaz paso reyting kaybetiriyor. ayazı biraz türkleştirelim, bagırsın çağırsın, maço olsun demişler. ayaz yatmış kalkmış bakmış birden ayaz kurt adama dönmüş )) böyle reyting artar ama siz eski kiraz mevsiminden tat mat alamazsınız )) türk işi senaryo işleri işte))
Sence bu değişim reytingler yükseltir mi ? :D

Sence bu değişim reytingler yükseltir mi ? :D
ilk başta yükseltmesi lazım. çünkü tns denekleri aksiyonu bagırıp çağırmayı kagayı sever. birde ayaz öykü öyle hiç bir şey yapmadan 6 bölüm geçirdier onların ilişkisine aksiyon lazımdı şeyda da pasifleşince reytingler nalları dikti. hafif toparlanacağını düşünüyorum ama önemli olan bu ayrılığı uzun sürdürebilmek . reyting artışını foruma bakarak anlayabilirsin yorum yapmayan çogu kişi yorum yaomış ilk günlerdei gibi bir @RevaN kaldı yorum yapmayan )))

ilk başta yükseltmesi lazım. çünkü tns denekleri aksiyonu bagırıp çağırmayı kagayı sever. birde ayaz öykü öyle hiç bir şey yapmadan 6 bölüm geçirdier onların ilişkisine aksiyon lazımdı şeyda da pasifleşince reytingler nalları dikti. hafif toparlanacağını düşünüyorum ama önemli olan bu ayrılığı uzun sürdürebilmek . reyting artışını foruma bakarak anlayabilirsin yorum yapmayan çogu kişi yorum yaomış ilk günlerdei gibi bir @RevaN kaldı yorum yapmayan )))
Izleyecek misin peki ? :)

Bu Mesaj Kargoyla Gönderildi. :)

Ona göre elestiri bombası yapacaksın bence :D

Bu Mesaj Kargoyla Gönderildi. ^_^ ♡♤♢♧
fragmanda yaptım eleştiriyi zati onun üstüne daha fazla eşleştiri olmaz. ergen dizisi olduğu için ayazın bir anda kurt adam olmasından ergenler rahatsız olmaz ama benim için iyi senaryo sınıfından çıkar dizi bundan sonra bakacağımı sanmam aynı güneşi beklendeki olacak dizi

Ben 3 bölümdür izleyemiyorum diziyi. :D Normalde ben bırakınca dizi yükselir ama bu hafta aksine oldu, Ulan İstanbul, Hayat Yolunda ve Kiraz Mevsimini 2-3 bölümdür izleyemiyorum hepsi düşüş yaşadı. :D

Ben 3 bölümdür izleyemiyorum diziyi. :D Normalde ben bırakınca dizi yükselir ama bu hafta aksine oldu, Ulan İstanbul, Hayat Yolunda ve Kiraz Mevsimini 2-3 bölümdür izleyemiyorum hepsi düşüş yaşadı. :D
artık demek dzidene anlamaya başlamışsın )))

Sonu kötü bitti @beyazsoy ne diyorsun
@Billy Kane

Bölüm muhteşemdi. Öykü'ye ilk defa uyuz oldum, Ayaz onun yüzünden işini kaybetti. İlker, Sibel, Emre ve Burcu sahneleri çok iyiydi. Birde İlker'in Öykü'ye, işine kendini fazla kaptırdın diyip gerçekleri yüzüne vurması iyiydi. Burcu kurduğu hayalle Emre'nin gururunu kırdı ama seviyorum bu çifti. Sonu fena bitti evet Ayaz ayrılsın valla Öykü'den aklı başına gelsin Öykü'nün..

Sonu kötü bitti @beyazsoy ne diyorsun
@Billy Kane

İzlemedim ama yorumlardan anladığım fragmandaki gibi.olmuş öykü aşk mi para mı sorusa para ayaz aşk demiş. Haftaya öykü pişman olacak ya da aradan uzun yıllar geçecek Türkiye te dönecek .ayaz evlenmiş annesinin yanında çalışıyor olacak