NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

Ne yapsınlar reyting düştü ayaz laf sokma dışında varlığı yok klinik bir adam olmuştu heyecan lazim diziye ))) daha dur bu başlangıç

Ne yapsınlar reyting düştü ayaz laf sokma dışında varlığı yok klinik bir adam olmuştu heyecan lazim diziye ))) daha dur bu başlangıç
Aynen diziye heyecan lazımda,izleyenlerin çoğuda bunu komedi bazında tarzında olduğu için izliyordu,yoksa sırf gerilim heyecan insanı soğutur,gerçi bu tür şeyler yapmalarıda iyi oldu insan çeşitllik istiyor ,Ayazı bu halde gören yoktu daha önce iyi oldu bir anlamda da ))

Fragmanda neler oluyor ?
Öykü: -Biz ayrılamayız olmaz olamaz herşey yeni başlamışken bitemez bu kadar kolay olmaz ben seni asla ama asla bırakmıcam vazgeçmicem senden peşindeyim nereye gidersen git yanındayım seni seviyorum Ayaz diyor, Ayaz'da ormanlık alanda yağmurlu havada arabayla son sürat gidiyor ve sanırım kaza yapıcak.

Biraz klasik sözler olmuş öyküden ama
Ayaz in kaza yapması iyi olmuş reytingler artar bu sayede
@beyazsoy yorum yapmadığına göre sevmiş bu iyiye işaret

Biraz klasik sözler olmuş öyküden ama
Ayaz in kaza yapması iyi olmuş reytingler artar bu sayede
@beyazsoy yorum yapmadığına göre sevmiş bu iyiye işaret
Yok ya dizi artik türk dizisi oldu . simdi pamuk gibi bir ayazdan birden kurt adam yaparsanız ben bir daha izlemem. Dizi artik sana emanet )))

Yok ya dizi artik türk dizisi oldu . simdi pamuk gibi bir ayazdan birden kurt adam yaparsanız ben bir daha izlemem. Dizi artik sana emanet )))
Haklı ama Ayaz sessiz mi kalsın şu durumda.
Bizim hatrımız için izle bu bölümü birde 22. bölümü izle yeni senarist diziyi nasıl devam ettirecek beğenecek misin bakalım.

Son 15 dakika bu senaristin işi zaten açık değil mi))

Ayaz kaza yapar, ayaz kurt adam olur, ayaz intihar eder bütün tottal senaryolara hoş geldiniz))

Yorumun dan bişey anlamadim))) ama şunu anladım ki çok sabırsız çıktın hemen iki total olay gördün dizide hemen kaçtın ))))
Zaten uzun suredir son 15 dakikaya bakiyordum simdi onu da biraktim. Sizi türk senaristler bıraktı derken boyle yazarlarsa ilerde reyting düşecek ve dizi sizi bırakacak demek istedim

Zaten uzun suredir son 15 dakikaya bakiyordum simdi onu da biraktim. Sizi türk senaristler bıraktı derken boyle yazarlarsa ilerde reyting düşecek ve dizi sizi bırakacak demek istedim
Beyazsoy senin yazdığın senaryolar da buna benzerdi , bence diziyi bırakman çok Kötü oldu forumda diye düşünüyorum
bazı yorumlarınla bizi bilgilendiriyordun

Beyazsoy senin yazdığın senaryolar da buna benzerdi , bence diziyi bırakman çok Kötü oldu forumda diye düşünüyorum
bazı yorumlarınla bizi bilgilendiriyordun
Sorun kazanın olması değil göstere gostere yapilması. Daha önce ayazi sinirleneirecek çok şey oldu ama böyle tepki vermedi birden kurt adam olması insan psikolojine ters insan birden değişmez. Hani birden melek gibi ender olan enderin kocasını aldatmasina tepki veren sen buna tepki vermemenin esefle karsiliyorum)))

Ya tabikide bende geçen bölüm şaşırdım bu kadar Ayaz in değişmesine ama benim bu Olaylara ses çıkarmamamın bir nedeni onu açıklayayım

Dizi hep aşk sevgi barış üzerinden gitmez illa heyecanlandiracak bişeyler olması lazım o yüzden bu hafta kaza olayı , öykünün kaçırılmasi filan ses çıkarmıyorum bu olaylar ile dizinin reytingı artacak bence

Gecen hafta arttı mesela