xBUGRAx
Süper Emekli
Hep Boyut Film ile çalışmış Başrolde Aşk'tan sonra ikinci dizisiymiş.Aslı Zengin'i Romantik Komedi serisinden severim.Her projesi çok güzel.
![]()
Hep Boyut Film ile çalışmış Başrolde Aşk'tan sonra ikinci dizisiymiş.Aslı Zengin'i Romantik Komedi serisinden severim.Her projesi çok güzel.
![]()
Bir de beddua ediyorlar ekibe dizi için.Hep Boyut Film ile çalışmış Başrolde Aşk'tan sonra ikinci dizisiymiş.Yapımcı yapımcı kanal kanal gezip iş kabul ettiremeyenler utansın.
![]()
Yeni bölüm reytingini yazıp kötü başlamış denilen tweeti RT etmiş.Bir de beddua ediyorlar ekibe dizi için.![]()
Açıklama gelir mi acaba.Yeni bölüm reytingini yazıp kötü başlamış denilen tweeti RT etmiş.![]()
Yapmalı Süreç Film.Açıklama gelir mi acaba.![]()
Bizim dedikoducu çocuğumuz var.Yapmalı Süreç Film.Bu arada tokyo - ranini tekrarı iyi gitmiş derlerdi başka yapımlar için tokyo millet beğenmiş aramış yakınlarını tekrarı yüksek çıkmış iyiye işaret falan derdi başka dizilere bu dizide görmezden gelmişler sinir oldum.
![]()
Serkan'ı beğeniyor bayağı töbe töbe.Bizim dedikoducu çocuğumuz var.Beğendim demişti.
![]()
Her dizide buluyor bir tane.Serkan'ı beğeniyor bayağı töbe töbe.![]()
Aynen sadece meslekler benziyormuş.Her dizide buluyor bir tane.
http://www.dcsenaryo.com/centilmenler-kulubu.html Ben pek bir benzerlik göremedim.@xBUGRAx
Ayrıca Ayaz ve Mete 35 göstermiyor.Aynen sadece meslekler benziyormuş.![]()
Dağhan gerçekte 35 yaşındaymış ama göstermiyor cidden.Ayrıca Ayaz ve Mete 35 göstermiyor.![]()
Çocuk 30 yaşında liseli Efe'yi oynadı.Dağhan gerçekte 35 yaşındaymış ama göstermiyor cidden.![]()
Bu rolü yakıştırdım ben küllerinden doğacak bence.Çocuk 30 yaşında liseli Efe'yi oynadı.![]()
Ben de yakıştırdım keşke Öykü ve Mete olsa.Bu rolü yakıştırdım ben küllerinden doğacak bence.![]()
Olabilir ters köşe Aslı'cım işini bilir.Ben de yakıştırdım keşke Öykü ve Mete olsa.Ayaz'ın sesinden dolayı soğudum.
![]()
Ben izlemiştim o diziyi ama hatırlamıyorum sesini.Olabilir ters köşe Aslı'cım işini bilir.![]()
Ayaz'ın sesine bakacaktım Zeytin Tepesi'nde dur bakayım.
![]()
Buldum.Ben izlemiştim o diziyi ama hatırlamıyorum sesini.![]()
Bence sesi iyi ya.Buldum.http://www.netd.com/diziler/yerli/zeytin-tepesi/zeytin-tepesi-1-sezon/zeytin-tepesi-2-bolum 39. dakikadan itibaren sahnesi başlıyor.
![]()
Bence de diksiyon çalışabilir biraz sanki Almanya doğumluymuş çünkü.Bence sesi iyi ya.Gerek yok dublaja falan.
![]()
Aynen.Bence de diksiyon çalışabilir biraz sanki Almanya doğumluymuş çünkü.![]()