xBUGRAx
Süper Emekli
Hep Boyut Film ile çalışmış Başrolde Aşk'tan sonra ikinci dizisiymiş. Yapımcı yapımcı kanal kanal gezip iş kabul ettiremeyenler utansın.Aslı Zengin'i Romantik Komedi serisinden severim. Her projesi çok güzel.
Hep Boyut Film ile çalışmış Başrolde Aşk'tan sonra ikinci dizisiymiş. Yapımcı yapımcı kanal kanal gezip iş kabul ettiremeyenler utansın.Aslı Zengin'i Romantik Komedi serisinden severim. Her projesi çok güzel.
Bir de beddua ediyorlar ekibe dizi için.Hep Boyut Film ile çalışmış Başrolde Aşk'tan sonra ikinci dizisiymiş. Yapımcı yapımcı kanal kanal gezip iş kabul ettiremeyenler utansın.
Yeni bölüm reytingini yazıp kötü başlamış denilen tweeti RT etmiş.Bir de beddua ediyorlar ekibe dizi için.
Açıklama gelir mi acaba.Yeni bölüm reytingini yazıp kötü başlamış denilen tweeti RT etmiş.
Yapmalı Süreç Film. Bu arada tokyo - ranini tekrarı iyi gitmiş derlerdi başka yapımlar için tokyo millet beğenmiş aramış yakınlarını tekrarı yüksek çıkmış iyiye işaret falan derdi başka dizilere bu dizide görmezden gelmişler sinir oldum.Açıklama gelir mi acaba.
Bizim dedikoducu çocuğumuz var. Beğendim demişti.Yapmalı Süreç Film. Bu arada tokyo - ranini tekrarı iyi gitmiş derlerdi başka yapımlar için tokyo millet beğenmiş aramış yakınlarını tekrarı yüksek çıkmış iyiye işaret falan derdi başka dizilere bu dizide görmezden gelmişler sinir oldum.
Serkan'ı beğeniyor bayağı töbe töbe.Bizim dedikoducu çocuğumuz var. Beğendim demişti.
Her dizide buluyor bir tane.Serkan'ı beğeniyor bayağı töbe töbe.
Aynen sadece meslekler benziyormuş.Her dizide buluyor bir tane.
http://www.dcsenaryo.com/centilmenler-kulubu.html Ben pek bir benzerlik göremedim. @xBUGRAx
Ayrıca Ayaz ve Mete 35 göstermiyor.Aynen sadece meslekler benziyormuş.
Dağhan gerçekte 35 yaşındaymış ama göstermiyor cidden.Ayrıca Ayaz ve Mete 35 göstermiyor.
Çocuk 30 yaşında liseli Efe'yi oynadı.Dağhan gerçekte 35 yaşındaymış ama göstermiyor cidden.
Bu rolü yakıştırdım ben küllerinden doğacak bence.Çocuk 30 yaşında liseli Efe'yi oynadı.
Ben de yakıştırdım keşke Öykü ve Mete olsa. Ayaz'ın sesinden dolayı soğudum.Bu rolü yakıştırdım ben küllerinden doğacak bence.
Olabilir ters köşe Aslı'cım işini bilir. Ayaz'ın sesine bakacaktım Zeytin Tepesi'nde dur bakayım.Ben de yakıştırdım keşke Öykü ve Mete olsa. Ayaz'ın sesinden dolayı soğudum.
Ben izlemiştim o diziyi ama hatırlamıyorum sesini.Olabilir ters köşe Aslı'cım işini bilir. Ayaz'ın sesine bakacaktım Zeytin Tepesi'nde dur bakayım.
Buldum. http://www.netd.com/diziler/yerli/zeytin-tepesi/zeytin-tepesi-1-sezon/zeytin-tepesi-2-bolum 39. dakikadan itibaren sahnesi başlıyor.Ben izlemiştim o diziyi ama hatırlamıyorum sesini.
Bence sesi iyi ya. Gerek yok dublaja falan.Buldum. http://www.netd.com/diziler/yerli/zeytin-tepesi/zeytin-tepesi-1-sezon/zeytin-tepesi-2-bolum 39. dakikadan itibaren sahnesi başlıyor.
Bence de diksiyon çalışabilir biraz sanki Almanya doğumluymuş çünkü.Bence sesi iyi ya. Gerek yok dublaja falan.
Aynen. ben de şimdi ona bakıyordum. Umarım diğer bölümlerde kullanılmaz. Şimdi Not Defteri'nin tekrarı var ordaki Selin'e de el atsalar süper olur. Dublajı kötü.Bence de diksiyon çalışabilir biraz sanki Almanya doğumluymuş çünkü.