Senin gibiler hatırlar ancak bunu.yıllar geçse insanlar ömüşü değil kirişi hatılıyor, herkes senin gibi kuduruk değil
Senin gibiler hatırlar ancak bunu.yıllar geçse insanlar ömüşü değil kirişi hatılıyor, herkes senin gibi kuduruk değil
Bu ayrılık seni de kahretmiştiSenin gibiler hatırlar ancak bunu.![]()
Sevindirici bir haberdi bu.
Dizi oyuncuları arasındaki en iyi ,şağlam, gerçekçi dostlukSevindirici bir haberdi bu.![]()
Bir sen eksiksin yanlarında.Dizi oyuncuları arasındaki en iyi ,şağlam, gerçekçi dostluk
senin ve pis yaseminin hep kulakları çınlar o zamanBir sen eksiksin yanlarında.![]()
Ne güzel işte, cehenneminize odun hazırlarsınız.senin ve pis yaseminin hep kulakları çınlar o zaman![]()
onu Allah bilir anca, hoşşttt yaniNe güzel işte, cehenneminize odun hazırlarsınız.![]()
Çatlaaaa.onu Allah bilir anca, hoşşttt yani![]()
Sen ömüşle tatile çıksan bunları koyardın ya da hiç kıyafet almazdınÇatlaaaa.![]()
Hiçbir şey almazdım tabi.Sen ömüşle tatile çıksan bunları koyardın ya da hiç kıyafet almazdın
2 dk edepli olursun diye diğer seçeneği koymuştumHiçbir şey almazdım tabi.![]()
Senin haddine değil bana seçenek sunmak hoşt. .ss2 dk edepli olursun diye diğer seçeneği koymuştum![]()
@Yakamoz-Asi ile @Bully de fırsat olsa kuru kıza yapışırdıSenin haddine değil bana seçenek sunmak hoşt. .ss
Sen de @serhatt ın taklidini yaptığın için banlanıyordunAdam hayran hayran bakiyor normal yani bakilir![]()