Daldan dala atlayıp duruyon zatenAlırım bi dal. .ss
Daldan dala atlayıp duruyon zatenAlırım bi dal. .ss
İftiranın da bu kadarı. 😱Daldan dala atlayıp duruyon zaten
İnstagramda duyunca çok üzüldüm ailesine sabır diliyorum çarpan vurup kaçtı diyorlardı inşAllah yakalanmıştır da cezasını çeker
Aaaa hogatha @Çiğdem yaşlısı ile birlikte sizi aşağılıyorumİftiranın da bu kadarı. 😱
Uçağınız düşer inş. .FAaaa hogatha @Çiğdem yaşlısı ile birlikte sizi aşağılıyorum
@12.Adam @Dosi @Zeyno @mrt-06 @ozmoturk @Emre Ozansoy @Carpe Diem
Aaaa hogatha @Çiğdem yaşlısı ile birlikte sizi aşağılıyorum
@12.Adam @Dosi @Zeyno @mrt-06 @ozmoturk @Emre Ozansoy @Carpe Diem
E zatenn.Sen kim oluyorsun kendini ne sanıyorsun da bizi aşağılıyorsun yer cücesi değilmi @serhatt
E zatenn.
Ay böyle boş boş konuşur sadece.Adama bak gelmiş birde diyo sizi aşağılıyorum diye
Ay böyle boş boş konuşur sadece.
Ay böyle boş boş konuşur sadece.
Aaaaa gidin söndürün bir sevaptır yaniHemde çok boş
Seve seve ayol.Aaaaa gidin söndürün bir sevaptır yani
Ömüşüm bunları dışlamıştır.Ömüşü dışlamışlar iyi olmuş soğuk nevaleye Ekli dosyayı görüntüle 128583Ekli dosyayı görüntüle 128584
bence karısı izin vermemiştir zaten kılıbık biri barışÖmüşüm bunları dışlamıştır.
İyi bir büyücüsü var demek ki kadının.bence darısı izin vermemiştir zaten kılıbık biri barış
Aaaa kız bak çiğdemle konuşurken sen aramıştınİyi bir büyücüsü var demek ki kadının.
Kötü söz sahibinindir.Aaaa kız bak çiğdemle konuşurken sen aramıştın
Kız senin gibi çirkin olsan dert bunun gibi yakışıklı olsan ayrı bir dert yani hayat çok zor @Angelica @Dosi @Zeyno @Bully @RüzgarGülü @Yakamoz-AsiKötü söz sahibinindir.