kuru kız hatrına kiralık aşkito videolarına bakıyorum ama kuru kızı çok az gösteriyorsunkoriş @Çiğdem- in ömerini dövüyor sonunda@destere @Almila @sürgünüm @DarkLeqenD @tolgab @cookies @vadikızı @Aserat @Harunnn60
zaten diziyi kuru kızın güzelliği ve koriş götürüyor son zamanlardakuru kız hatrına kiralık aşkito videolarına bakıyorum ama kuru kızı çok az gösteriyorsun
koriş mantı açıyor koş kız @Çiğdem- az bişiler kapkuru kız hatrına kiralık aşkito videolarına bakıyorum ama kuru kızı çok az gösteriyorsun
ayy bırak şimdi onu bu defnenin abisi ömere aşık
bnm de aklıma o geldi senin mesajını bekliyordum bunu yazmak içinayy bırak şimdi onu bu defnenin abisi ömere aşık
ayoll ömeri ilk gördüğü sanede baygınlık geçiriyordu bu bölümdede aynısı ben bayılıcak sandım snaristler neyi amaçlıyor acababnm de aklıma o geldi senin mesajını bekliyordum bunu yazmak içino oğlan iso ya da kötü bakıyor
@Yiğitt leri diziye çekmeyiayoll ömeri ilk gördüğü sanede baygınlık geçiriyordu bu bölümdede aynısı ben bayılıcak sandım snaristler neyi amaçlıyor acaba
kuru kız hatrına kiralık aşkito videolarına bakıyorum ama kuru kızı çok az gösteriyorsun
korişin fanları artıyorayy bırak şimdi onu bu defnenin abisi ömere aşık
ayolll bu neriman 1 aydır dizide yok koriş nerimanla ün yakaladı ama korişe tek taraflı yüklenmeye başladı senaristler nerimanı 4-5 haftadır dizide göremiyorumkorişin fanları artıyor@Almila @DarkLeqenD @tolgab @GunesinOglu @vadikızı @cookies @sürgünüm @Aserat @Harunnn60
koriş her türlü ayakta kalır neyse şu deniz totoşu gitsin nöro geri dönerayolll bu neriman 1 aydır dizide yok koriş nerimanla ün yakaladı ama korişe tek taraflı yüklenmeye başladı senaristler nerimanı 4-5 haftadır dizide göremiyorum
bu deniz borcu ben öderim derse defneden öğrenir herşeyi sonrada defneyi tehdit eder ömere söylerim ondan ayrılıp benimle olucaksın diye sonrada ömerin birşey bilmeden anlamsız tripleri olur bak sana senaryo oluşturdum hemen hahahkoriş her türlü ayakta kalır neyse şu deniz totoşu gitsin nöro geri döner
Barış vücut açtıysa şüphem yok.yağmur altında öpüşme ne ka ormantik@Çiğdem- @Yiğitt @destere çatlayın@DarkLeqenD @Aserat diziye come
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?