şimdi ona bakamam ama o ahnemi bilmiyorum korayın necmi beyin boşanmasından ağlamasına nerimanın korayı teselli etmesine çok güldüm ben hahaha ayol koray boşanıyor sankı necmiden nerimanda korayı teselli ediyor hayat bu ayrılıklar olabilir sakin ol gibisindne11.dk den sonrası bölümün en komik sahnesi @Çiğdem- @Yiğitt @Aserat http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/video-galeri/sayfa/1/kiralik-ask-15-bolum/4
aynen o sahneşimdi ona bakamam ama o ahnemi bilmiyorum korayın necmi beyin boşanmasından ağlamasına nerimanın korayı teselli etmesine çok güldüm ben hahaha ayol koray boşanıyor sankı necmiden nerimanda korayı teselli ediyor hayat bu ayrılıklar olabilir sakin ol gibisindne
o masum bir yatma ama sinanımın günahını alma şimdikız @Çiğdem- örnek al sude 2 bölümde sinanı yatağa atmış bak@denizz19 @Aserat @GunesinOglu @Yiğitt @Harunnn60 @cookies @vadikızı
düzgün alıntı yap sinanı yatakta görünce el,n ayağına dolaştı galiba@Çiğdem-
ilk alıntın neydi öyle sinanı çoplak görücen sandın dimi piso masum bir yatma ama sinanımın günahını alma şimdi
Aman ne yatakkız @Çiğdem- örnek al sude 2 bölümde sinanı yatağa atmış bak@denizz19 @Aserat @GunesinOglu @Yiğitt @Harunnn60 @cookies @vadikızı
düzgün alıntı yap sinanı yatakta görünce el,n ayağına dolaştı galiba@Çiğdem-
ayol bu da bir gelişme ömerle defne o pozisyona 14 bölümde gelmişti sude 2 bölümde hallettiAman ne yatak
Sude fena bir şey ya eski kız çocuğu değil artıkayol bu da bir gelişme ömerle defne o pozisyona 14 bölümde gelmişti sude 2 bölümde halletti
amannn senin bir eşin işteilk alıntın neydi öyle sinanı çoplak görücen sandın dimi pisay neyse şu videoyu izle bir
ayol diziyi nöroyla koriş izlettiriyor be sen ne diyorsunamannn senin bir eşin işte
20.bölüm sezon finali olmalı şu 4-5 bölümü çok rahat yine totel ab zirvede bitiririz ama 20.bölümde tadında bırakıp sezon finaline ayrılmalıyız bence eğer 30 bölüm hatası yaparsalar 20-30 arası 2.sezonumuz bile tehrikeye girebilir yanıayol diziyi nöroyla koriş izlettiriyor be sen ne diyorsun
aralık ayında sezon finali mi olumuş :f20.bölüm sezon finali olmalı şu 4-5 bölümü çok rahat yine totel ab zirvede bitiririz ama 20.bölümde tadında bırakıp sezon finaline ayrılmalıyız bence eğer 30 bölüm hatası yaparsalar 20-30 arası 2.sezonumuz bile tehrikeye girebilir yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?