Senin yakışıklı anlayışın kasa dayalı kanka ben hem Ömeri hem de Sinanı çok beğeniyorum.5 reytinge kadar düşer, orada kalır.
Senin yakışıklı anlayışını anlamıyorum.
Senin yakışıklı anlayışın kasa dayalı kanka ben hem Ömeri hem de Sinanı çok beğeniyorum.5 reytinge kadar düşer, orada kalır.
Merak etme düşeceğini çok sanmıyorum zaten konu var daha Güneşin kocası sonra o ölddürüldü sanılan kız.5 reytinge kadar düşer, orada kalır.
Helal olsun ne diyeyim.Merak etme düşeceğini çok sanmıyorum zaten konu var daha Güneşin kocası sonra o ölddürüldü sanılan kız.
Diziyi şimdiden StarTV'de 100.bin kişi izlemiş.Maşallah.
@Yiğitt hala tt'de Kiralık Aşk hem de Dünya Listesinde 2. sırada Türkiyede 1.
Sevinmende bile plan havası var.Helal olsun ne diyeyim.
Yarın reytingleri düşsünde Star soğuk bir duş alsın.Sevinmende bile plan havası var.
Yarın reytingleri düşsünde Star soğuk bir duş alsın.
Olsun nereden kar iyidir.9.5'dan en fazla 8'e düşer o da Güneşin Kızlarında reyting fazla demek.
Olsun nereden kar iyidir.
Hep mineyle olmasını istemişimdirO mahalleden sevdiği kız da kötüydü.Balsız oğlan, hep iticileri buluyor.
Yok artık Mine ne alaka? 😱
Mine ile hiç olur mu?Hep mineyle olmasını istemişimdir
Yakışıyorlar bence 😉
Ay aşk bu neler yaptırır insanı sırt üstü uçurumdan düşürür ayol.Bir Neriman klasiği.9. BÖLÜM FRAGMAN 2
http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/fragmanlar/sayfa/1/kiralik-ask-9-bolum-2-fragmani
@Aserat @xemrexxx @cookies @Çiğdem- @mrt-06 @sokak sanati @EFE UYSAL @*YıldırıM* @GunesinOglu
Fragman süper.Defne, Ömer'de kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?