Kiralık Aşk - Dizi Yorumları

Kiralık Aşk #gitme ile hala sosyal medyada Türkiye gündeminde 1. sırada.
vf.JPG

Bölüm güzeldi bence özellikle son 15 dakikası ayrı bir güzeldi. :D

Koray ve Neriman'ın oraya sıkışması falan güldürdü, Yasemin az değil nasıl kilitledi. :T: Sonu bomba bitti tabi. :D Sinan geldi karıştırdığı ortalığı, bir de ona sekreter oldu. :T:

Fragmanda güzel duruyor, artık hoşlandığını söyle be Defne. :Z

Dizi yurtdışına satıldı mı? @xemrexxx :A
hafiften tanıtıldı :X izzet pintocuğum başarılı şekilde satıyor dizileri iyi tanıtıyor my-binbir gece-aşk ve ceza-iffet-dila hanım birini sattığı yere kalan 4ünü de sata sata en çok satılan 10 dizi arasına soktu 5ini de kiralık aşk ı da iyi satacaktır:A @Çiğdem- @crazymurat31 @Yiğitt @harzemliişah
CJn24lLXAAAnnWt.png

hafiften tanıtıldı :X izzet pintocuğum başarılı şekilde satıyor dizileri iyi tanıtıyor my-binbir gece-aşk ve ceza-iffet-dila hanım birini sattığı yere kalan 4ünü de sata sata en çok satılan 10 dizi arasına soktu 5ini de kiralık aşk ı da iyi satacaktır:A @Çiğdem- @crazymurat31 @Yiğitt @harzemliişah
CJn24lLXAAAnnWt.png
Bence çok rahat ilgi görür. Kızlar güzel oglanlar yakışıklı. Komedi desen var.senaryo akıcı. Hadi bakalım yolları açık olsun.

Elçin Sangu'nun annesiyle birlikte yer aldığı ve
"Ben bu annenin kızıyım" diyerek paylaştığı fotoğraf;
skld.jpg

Star Tv yanlışlıkla haftaya yayınlanacak Kiralık Aşk'ın fragmanını yayınladı, rezillik resmen. :A

Nasıl bölümdü bu, ben hiç bir şey anlamadım. :bilmem:

Defne ile Ömer aşkı başlıyor gibi artık, tam öpüşecekken o sarı kadın geldi. :T: Haftaya Neriman, Defne'yi isteyecekmiş. :A :Z

Yarın bence de düşüş yaşar, bölümü beğenmedim ben de. :(