Kiralık Aşk - Dizi Yorumları

Ben henüz 2.bölüme geçemediğim için bilemiyorum
ilk bölümde de rahat değildi ama
Bende ilk 2 bölümü izlemedim henüz ,3.bölüme baktığım kadarıyla fena bir dizi değil lakin senin Şükran ortalığı estiriyor. En güzeli 1.bölümden başlamam olacak

Bende ilk 2 bölümü izlemedim henüz ,3.bölüme baktığım kadarıyla fena bir dizi değil lakin senin Şükran ortalığı estiriyor. En güzeli 1.bölümden başlamam olacak
Başla ben ilk bölümü izledim de şu başroldeki çocuk çok sinir

Bölüm çok iyiydi özellikle sonları bence bu bölüm en iyi bölümdü puan 10 üzerinden 10 ortalama 9.5

defne sinan sahneleri gerçekten çok eğlenceli olmuş mısır patlatma sahnesinde sinan çok sempatik havadan saldıran mısırları kapmaya çalısıyor ağzıyla hahahah

ömer kusura bakmasın ama yaseminle birlikte dizinin en itici 2 insanı bunlar ve diziyi ciddi anlamda bozuyorlar genelde bu ikisinin sahnesinde oflayıp pufladım

Bence Sinanla Defne daha çok yakışıyor.

3. bölüm:

iyi bölümdü diyemicem. idare eder bölüm oldu.

son sahneler biraz hareket kattı. 4. bölüm fragmanını bakılırsa yasemin ayakkabıyı çaldırıyor. inşallah iyi biri bulurda ispiyonlar ömer'e.

Omer gitsin yaseminle olsun .ss

Sinan ve defnede beraber olsunlar sinani gidipte simdi kötü karakter yapmasinlar ki oyle bir havasi var.
Ilerde defneyle ömer olunca sinan entrikaci bed boy olcak gibi

Omer gitsin yaseminle olsun .ss

Sinan ve defnede beraber olsunlar sinani gidipte simdi kötü karakter yapmasinlar ki oyle bir havasi var.
Ilerde defneyle ömer olunca sinan entrikaci bed boy olcak gibi
dizinin şuan 2 sempatik çifti defne ve sinan

en itici çifti ise ömerle yasemin ve diziyi ciddi anlamda ömerle yasemin ikilisi bozuyor en sıkıldığım sahneler onların oluyor

sinan ve defne sahneleride en eğlendiğim sahneler

Hayret doğrusu Ömer'i görünce sende bir anormalleşme olur diye bekliyordum
Ömer'i sevmemen sende büyük bir gelişme olduğunun en büyük kanıtıdır 😉