sanki ömer sana kalacak pis paçoz neriman yenge seni paralar be sen kimsin aayyy piss pissssinana koşsun o daha iyi
ben henüz izlemedim spoi vermeyinsanki ömer sana kalacak pis paçoz neriman yenge seni paralar be sen kimsin aayyy piss pisss
sonunda dediğime geldiniz vlla sinan daha sempatik ama ömer bildiğin odun takliti yapıyorGüzel bölümdü ama sonu kötü bitti.
Yasemin melaunesine Hayat Yolunda'da da gıcık olurdum zaten. ss
Ömer'e hiç ısınamadım zaten Defne'yi kovmasıyla iyice gözümden düştü melun. ss Sinan candır.
Defne - Sinan sahneleri çok iyiydi ayrıca.
Ben de Sinan'cıyım ki en başından beri.sonunda dediğime geldiniz vlla sinan daha sempatik ama ömer bildiğin odun takliti yapıyor
Çok iyi edersin, beğeneceğine eminim.Herkes beğeniyor diziyi galiba en güzeli baştan izlemek olacak
Tamam hadi Elçin bana Cansel sanaO zaman diğerini de doğru yazsaydın kardeşim.
Yasemin, Sinem Öztürk oluyor galiba Huzur Sokağı'nda çok iyiydi.Güzel bölümdü ama sonu kötü bitti.
Yasemin melaunesine Hayat Yolunda'da da gıcık olurdum zaten. ss
Ömer'e hiç ısınamadım zaten Defne'yi kovmasıyla iyice gözümden düştü melun. ss Sinan candır.
Defne - Sinan sahneleri çok iyiydi ayrıca.
Tam benlık bir kızTamam hadi Elçin bana Cansel sana
Yasemin, Sinem Öztürk oluyor galiba Huzur Sokağı'nda çok iyiydi.
Şükraan
Tam benlık bir kız
Tobest alın sizin olsun be yasemin .ssTamam hadi Elçin bana Cansel sana
Yasemin, Sinem Öztürk oluyor galiba Huzur Sokağı'nda çok iyiydi.
Şükraan
Kurban ol sen Şükran'ıma nesi vardı Huzur Sokağı'nda ?Tobest alın sizin olsun be yasemin .ss
Huzur sokağındada sevmezdim zaten
Tobest alın sizin olsun be yasemin .ss
Huzur sokağındada sevmezdim zaten
Bende Feyzaya sinir olurdum amma velakin Şükran iyiydi Romanını okursan eğer Feyzayı seversin Dizide Feyza iyi gösterilmedi malesef.Kurban ol sen Şükran'ıma nesi vardı Huzur Sokağı'nda ?
Gül gibi kızdı
Basroldeki kız varken ona bakmazdim bakamazdim huzur sokağındaKurban ol sen Şükran'ıma nesi vardı Huzur Sokağı'nda ?
Gül gibi kızdı
Öldürülesi bir tip miBende Feyzaya sinir olurdum amma velakin Şükran iyiydi Romanını okursan eğer Feyzayı seversin Dizide Feyza iyi gösterilmedi malesef.
Hayat Yolun da dizisinde de nefretlik bir tip iken şimdi Kiralık Aşkta öldürülesi bir tip
Saftı benim Şükran'ımBasroldeki kız varken ona bakmazdim bakamazdim huzur sokağında
Asıl hayat yolundada hic sevmezdim ben sinemi @xemrexxx in mahidevraninin kocasınin sevgilisiydi 😱