Kiralık Aşk - Dizi Yorumları

Bölüm çok iyiydi özellikle sonları bence bu bölüm en iyi bölümdü puan 10 üzerinden 10 ortalama 9.5 :ok:

defne sinan sahneleri gerçekten çok eğlenceli olmuş mısır patlatma sahnesinde sinan çok sempatik havadan saldıran mısırları kapmaya çalısıyor ağzıyla hahahah :F:F:F

ömer kusura bakmasın ama yaseminle birlikte dizinin en itici 2 insanı bunlar ve diziyi ciddi anlamda bozuyorlar genelde bu ikisinin sahnesinde oflayıp pufladım :F:F:F

defne sinan sahneleri gerçekten çok eğlenceli olmuş mısır patlatma sahnesinde sinan çok sempatik havadan saldıran mısırları kapmaya çalısıyor ağzıyla hahahah :F:F:F

ömer kusura bakmasın ama yaseminle birlikte dizinin en itici 2 insanı bunlar ve diziyi ciddi anlamda bozuyorlar genelde bu ikisinin sahnesinde oflayıp pufladım :F:F:F
Bence Sinanla Defne daha çok yakışıyor. :D

3. bölüm:

iyi bölümdü diyemicem. idare eder bölüm oldu.

son sahneler biraz hareket kattı. 4. bölüm fragmanını bakılırsa yasemin ayakkabıyı çaldırıyor. inşallah iyi biri bulurda ispiyonlar ömer'e. :D

@Bully @mrt-06 @denizz19 @xemrexxx @cookies @Billy Kane
@MelankoliK @Aserat @EFE UYSAL @gözlemci @Yiğitt
@Ardakartal
ayyy işte yılın en sempatik en tatlı çifti:love1:hiçbir sahne bukadar çok hoşuma gitmemişti özellikle mısırların havadan saldırışı ve defneyle sinanın hal ve hareketleri harika:F
Omer gitsin yaseminle olsun .ss

Sinan ve defnede beraber olsunlar sinani gidipte simdi kötü karakter yapmasinlar ki oyle bir havasi var.
Ilerde defneyle ömer olunca sinan entrikaci bed boy olcak gibi :(

Omer gitsin yaseminle olsun .ss

Sinan ve defnede beraber olsunlar sinani gidipte simdi kötü karakter yapmasinlar ki oyle bir havasi var.
Ilerde defneyle ömer olunca sinan entrikaci bed boy olcak gibi :(
dizinin şuan 2 sempatik çifti defne ve sinan

en itici çifti ise ömerle yasemin ve diziyi ciddi anlamda ömerle yasemin ikilisi bozuyor en sıkıldığım sahneler onların oluyor :ppp:

sinan ve defne sahneleride en eğlendiğim sahneler :Z:Z:Z

dizinin şuan 2 sempatik çifti defne ve sinan

en itici çifti ise ömerle yasemin ve diziyi ciddi anlamda ömerle yasemin ikilisi bozuyor en sıkıldığım sahneler onların oluyor :ppp:

sinan ve defne sahneleride en eğlendiğim sahneler :Z:Z:Z
Hayret doğrusu Ömer'i görünce sende bir anormalleşme olur diye bekliyordum :) Ömer'i sevmemen sende büyük bir gelişme olduğunun en büyük kanıtıdır 😉