Nefretliğin boyutlarını aşmış haliÖldürülesi bir tip mi
Nefretliğin boyutlarını aşmış haliÖldürülesi bir tip mi
Ben henüz 2.bölüme geçemediğim için bilemiyorum ilk bölümde de rahat değildi amaNefretliğin boyutlarını aşmış hali
Bende ilk 2 bölümü izlemedim henüz ,3.bölüme baktığım kadarıyla fena bir dizi değil lakin senin Şükran ortalığı estiriyor. En güzeli 1.bölümden başlamam olacakBen henüz 2.bölüme geçemediğim için bilemiyorum ilk bölümde de rahat değildi ama
Başla ben ilk bölümü izledim de şu başroldeki çocuk çok sinirBende ilk 2 bölümü izlemedim henüz ,3.bölüme baktığım kadarıyla fena bir dizi değil lakin senin Şükran ortalığı estiriyor. En güzeli 1.bölümden başlamam olacak
Kaslı olan mı Onu ben sevmiyorum ki diziye de yakıştığını düşünmüyorum.Başla ben ilk bölümü izledim de şu başroldeki çocuk çok sinir
@Yiğitt 'in adamı olan; Barış Berduş muydu neydi hatırlayamadımKaslı olan mı Onu ben sevmiyorum ki diziye de yakıştığını düşünmüyorum.
Bence Sinanla Defne daha çok yakışıyor.defne sinan sahneleri gerçekten çok eğlenceli olmuş mısır patlatma sahnesinde sinan çok sempatik havadan saldıran mısırları kapmaya çalısıyor ağzıyla hahahah
ömer kusura bakmasın ama yaseminle birlikte dizinin en itici 2 insanı bunlar ve diziyi ciddi anlamda bozuyorlar genelde bu ikisinin sahnesinde oflayıp pufladım
ömerle yasemin diziyi bozuyor barışın performasından ben memnun değilim çok donuk kalıyor iyi bir oyuncu dğeilmiş bence suratı çok donukBence Sinanla Defne daha çok yakışıyor.
Kesinlikle bende oyunculuğunu pek beğenmedim, sen buna bakçana sana yarışmada 1ler yağıyor ona bak.ömerle yasemin diziyi bozuyor barışın performasından ben memnun değilim çok donuk kalıyor iyi bir oyuncu dğeilmiş bence suratı çok donuk
Omer gitsin yaseminle olsun .ss@Bully @mrt-06 @denizz19 @xemrexxx @cookies @Billy Kane
@MelankoliK @Aserat @EFE UYSAL @gözlemci @Yiğitt
@Ardakartal
ayyy işte yılın en sempatik en tatlı çiftihiçbir sahne bukadar çok hoşuma gitmemişti özellikle mısırların havadan saldırışı ve defneyle sinanın hal ve hareketleri harika
Çok yakışıyorlar.@Bully @mrt-06 @denizz19 @xemrexxx @cookies @Billy Kane
@Ardakartal
ayyy işte yılın en sempatik en tatlı çiftihiçbir sahne bukadar çok hoşuma gitmemişti özellikle mısırların havadan saldırışı ve defneyle sinanın hal ve hareketleri harika
dizinin şuan 2 sempatik çifti defne ve sinanOmer gitsin yaseminle olsun .ss
Sinan ve defnede beraber olsunlar sinani gidipte simdi kötü karakter yapmasinlar ki oyle bir havasi var.
Ilerde defneyle ömer olunca sinan entrikaci bed boy olcak gibi
ömeri de kendine aldın dimi bunları baş göz edip@Bully @mrt-06 @denizz19 @xemrexxx @cookies @Billy Kane
@Ardakartal
Yasemin @Çiğdem- in tahta bacaklarini kırıverir valla Ömeri alirsaömeri de kendine aldın dimi bunları baş göz edip
Hayret doğrusu Ömer'i görünce sende bir anormalleşme olur diye bekliyordum Ömer'i sevmemen sende büyük bir gelişme olduğunun en büyük kanıtıdır 😉dizinin şuan 2 sempatik çifti defne ve sinan
en itici çifti ise ömerle yasemin ve diziyi ciddi anlamda ömerle yasemin ikilisi bozuyor en sıkıldığım sahneler onların oluyor
sinan ve defne sahneleride en eğlendiğim sahneler