Kiralık Aşk 49.Bölüm Yorumları

Neyini düşünecen sanki uranyum bombası yapar mısın diye sorduk :A Altı üstü bi "toplanın eeeyy cemaat" diyecen :A
ben de aten ilk 1 saatini izlicem bu akşam sadece 10 da kapatırım :D pazartesi tezimi teslim edicem çok akademik bir insan olduğum için çalışmam lazım:A

ben de aten ilk 1 saatini izlicem bu akşam sadece 10 da kapatırım :D pazartesi tezimi teslim edicem çok akademik bir insan olduğum için çalışmam lazım:A
120 bin küsür mesaj yazan birine göre çok iddiali kelamlar :A Görmesek diplomatik üst düzey bir devlet adamı sanacaz :A

@Maskeli Fedai de adamlık üzerine bir tez yazıyormuş :A İlham kaynağı da Turabi ve Semih :A
tezi nereye bağlayacağımı düşünüyorum şimdi tezin 3 alt başlığı var biri ahmet davutoğlunun bir kitabına dayanıyor şimdi kısa adam başarısızdır diyip bir de ben vurmayayım diyorum :A

tezi nereye bağlayacağımı düşünüyorum şimdi tezin 3 alt başlığı var biri ahmet davutoğlunun bir kitabına dayanıyor şimdi kısa adam başarısızdır diyip bir de ben vurmayayım diyorum :A
İnşallah stratejik derinliklerde boğulursun ben kaçaroğlu haydi see you :A

ayyy bu dizi 19 haziranda başlamıştı şimdi yine haziran ayındayız hatta 24 hazirnda sezon finali olucak 1 yıl aralıksız izledik şaka maka @Yiğitt @Harunnn60 @xemrexxx
:F :F :F
kız sen o hayat bnm konusuna bak:A

korişle başladık @Çiğdem- :F bencedamat sinan
sinanla yasemin evleniyor
zaten geçen bölüm necoş bey oğlum gibisin düğmeleri sana veririm dedi
ömüş de yasemine evlenirsen ayakkabılarını ben yaparım dedi
zaten flashbackte derya gelinin ayakkabılarını giyerken büyüktü syakkabılar defnenin ayakları o kadar büyük değildir:A

Son düzenleme:
kız sen o hayat bnm konusuna bak:A

korişle başladık @Çiğdem- :F bencedamat sinan
sinanla yasemin evleniyor
zaten geçen bölüm necoş bey oğlum gibisin düğmeleri sana veririm dedi
ömüş de yasemine evlenirsen ayakkabılarını ben yaparım dedi
zaten flashbackte derya gelinin ayakkabılarını giyerken büyüktü syakkabılar defnenin ayakları o kadar büyük değildir:A
aaaa ömerle defnenin diye düşünüyordum ben ömer gerçeği öğrenir evlenmekten vazgeçer diye :F :F :F