Neyini düşünecen sanki uranyum bombası yapar mısın diye sorduk Altı üstü bi "toplanın eeeyy cemaat" diyecendüşünmem lazım
ben de aten ilk 1 saatini izlicem bu akşam sadece 10 da kapatırım pazartesi tezimi teslim edicem çok akademik bir insan olduğum için çalışmam lazımNeyini düşünecen sanki uranyum bombası yapar mısın diye sorduk Altı üstü bi "toplanın eeeyy cemaat" diyecen
120 bin küsür mesaj yazan birine göre çok iddiali kelamlar Görmesek diplomatik üst düzey bir devlet adamı sanacazben de aten ilk 1 saatini izlicem bu akşam sadece 10 da kapatırım pazartesi tezimi teslim edicem çok akademik bir insan olduğum için çalışmam lazım
1 dönem boyunca tezin yarısını yazdım son 3 günde kalan yarısını yazıcam120 bin küsür mesaj yazan birine göre çok iddiali kelamlar Görmesek diplomatik üst düzey bir devlet adamı sanacaz
@Maskeli Fedai de adamlık üzerine bir tez yazıyormuş İlham kaynağı da Turabi ve Semih1 dönem boyunca tezin yarısını yazdım son 3 günde kalan yarısını yazıcam
tezi nereye bağlayacağımı düşünüyorum şimdi tezin 3 alt başlığı var biri ahmet davutoğlunun bir kitabına dayanıyor şimdi kısa adam başarısızdır diyip bir de ben vurmayayım diyorum@Maskeli Fedai de adamlık üzerine bir tez yazıyormuş İlham kaynağı da Turabi ve Semih
İnşallah stratejik derinliklerde boğulursun ben kaçaroğlu haydi see youtezi nereye bağlayacağımı düşünüyorum şimdi tezin 3 alt başlığı var biri ahmet davutoğlunun bir kitabına dayanıyor şimdi kısa adam başarısızdır diyip bir de ben vurmayayım diyorum
kız sen o hayat bnm konusuna bakayyy bu dizi 19 haziranda başlamıştı şimdi yine haziran ayındayız hatta 24 hazirnda sezon finali olucak 1 yıl aralıksız izledik şaka maka @Yiğitt @Harunnn60 @xemrexxx
aaaa ömerle defnenin diye düşünüyordum ben ömer gerçeği öğrenir evlenmekten vazgeçer diyekız sen o hayat bnm konusuna bak
korişle başladık @Çiğdem- bencedamat sinan
sinanla yasemin evleniyor
zaten geçen bölüm necoş bey oğlum gibisin düğmeleri sana veririm dedi
ömüş de yasemine evlenirsen ayakkabılarını ben yaparım dedi
zaten flashbackte derya gelinin ayakkabılarını giyerken büyüktü syakkabılar defnenin ayakları o kadar büyük değildir
bakalım görücez koriş kendini nasıl şahit yaptırdıaaaa ömerle defnenin diye düşünüyordum ben ömer gerçeği öğrenir evlenmekten vazgeçer diye
ıyy kılığa bak diyor hahahabakalım görücez koriş kendini nasıl şahit yaptırdı
ilk 1 saati izlicem zaten sonrasında defne ömere falan sarıyorlarıyy kılığa bak diyor hahaha
aaa ben izlemeye başladım tvden bu seferde sen kaçıyorsunilk 1 saati izlicem zaten sonrasında defne ömere falan sarıyorlar
duruma bağlı eğlenceki olursa devam neyse senin o pis suratını gördükçe ben @Doğu @MEnes @DarkLeqenD @cookies @vadikızı @Harunnn60aaa ben izlemeye başladım tvden bu seferde sen kaçıyorsun
bende duygulandım vlla kendi yerime koydum bir araduruma bağlı eğlenceki olursa devam neyse senin o pis suratını gördükçe ben @Doğu @MEnes @DarkLeqenD @cookies @vadikızı @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 50736
türkanla nihan süperdi kız donu zilli @Çiğdem-