kız seninle kim evlenir kibende duygulandım vlla kendi yerime koydum bir ara
kız seninle kim evlenir kibende duygulandım vlla kendi yerime koydum bir ara
hahah aa bu arada evet son 1 saat yine defne ömer saçmalığı olucak anlaşılan defnenin ömerin evine gittiği sahnelere bakmaya gerek yok git ödevini yap bencedekız seninle kim evlenir ki
hahahah aa sinanlar olsun bencede ben ömerlerin evlenmesini istemiyorum gerçeği öğrenip ömer tekmeyi atsın diye bekliyorum 1 yıldırkız bak burada ayakkabı deryada büyük durmuştu bence yasemin gelin nöroyla koriş 40 numara diye dalga geçiyordu yaseminin ayaklarıyla
Ekli dosyayı görüntüle 50739
sus kız seni yolarım .ss korişin çılgın sosyal hayatına dahil ederim senihahahah aa sinanlar olsun bencede ben ömerlerin evlenmesini istemiyorum gerçeği öğrenip ömer tekmeyi atsın diye bekliyorum 1 yıldır
ıyyyy bunları 1 saat kim çekicek hadi kapatalım kanalısus kız seni yolarım .ss korişin çılgın sosyal hayatına dahil ederim seni
kapıdaki hali çok komikti bir gitmedi korişıyyyy bunları 1 saat kim çekicek hadi kapatalım kanalı
insan evlenmeyi bekler defnede çok bozdu kendisini artık naz bile yapmıyor
kız ömüş sana gel dese koşarak gidersin kimi kandırıyon donu zilliinsan evlenmeyi bekler defnede çok bozdu kendisini artık naz bile yapmıyor
defne ömer sahnesini izledikten sonra sude gibi oldun dimiinsan evlenmeyi bekler defnede çok bozdu kendisini artık naz bile yapmıyor
sudeyle denize geçseler bir an öncekız ömüş sana gel dese koşarak gidersin kimi kandırıyon donu zilli
defne ömer sahnesini izledikten sonra sude gibi oldun dimi
ayy sanane bee senin ödevin yokmu git hadibu sahnelerden sonra @Çiğdem- e ulaşılamıyor arkadaşalr inme indi galiba biriniz ambulans falan çağırın @vadikızı @Doğu @yiğit @MEnes @tolgab
Ekli dosyayı görüntüle 50740 Ekli dosyayı görüntüle 50741 Ekli dosyayı görüntüle 50742
kuru kıza hakaretler diz dimi ben gideyim deGayy sanane bee senin ödevin yokmu git hadi
hahah aa bir yasemin vardı ayol aklı basında oda kafayı yedikuru kıza hakaretler diz dimi ben gideyim deG
hahah aa bir yasemin vardı ayol aklı basında oda kafayı yedikoray şimşek hızında yetiştirdi
ne bileyim dikkat etmedimömerlerin arabasında arka koltuğunda mont gibi birşey görünmedimi yaa 2 defa banamı öyle geldi @xemrexxx
KAMERAMANMI GÖRÜNDÜ YAA KESMEZLERSE Netten BAKARIMne bileyim dikkat etmedim
kız isoya üzüldümKAMERAMANMI GÖRÜNDÜ YAA KESMEZLERSE Netten BAKARIM
ayy bu düğünden kaçırmasın yasemini koriş gelin yok diyordu bir arakız isoya üzüldüm