Bende menejerimi ara izledimBaraj izledim ben.
Kendi gününde liderliğe mi oynuyor? OGM'nin dizisi varken zirve mirve göremez, ayrınca ondan önce Arka Sokaklar var.
Bende menejerimi ara izledimBaraj izledim ben.
Kendi gününde liderliğe mi oynuyor? OGM'nin dizisi varken zirve mirve göremez, ayrınca ondan önce Arka Sokaklar var.
Hercai'yi değil de diğer diziyi yese çok iyi olacak.Hercai'yi bu dizi yiyecek![]()
Kırmızı Odaya bir şey olmazHercai'yi değil de diğer diziyi yese çok iyi olacak.![]()
Olmaz diye bir şey yok bence.Kırmızı Odaya bir şey olmaz![]()
Kırmızı Odada herkes ağlıyorOlmaz diye bir şey yok bence.Beren'i iki ağlatır, dramın en âlâsını yaparız.
![]()
Cuma günleri normalde Ramo izleyecektim ama iki haftadır gün değiştirdiğini unuıttum.Kırmızı Odada herkes ağlıyorBen de Kimsesizler izleyebilirim bilemiyorum
![]()
Kırmızı Oda izle canım Beren Gökyıldız daha önceki elli dizisinde de aynı rolde oynadı.Kırmızı Odada herkes ağlıyorBen de Kimsesizler izleyebilirim bilemiyorum
![]()
Ne vadediyorsunKırmızı Oda izle canım Beren Gökyıldız daha önceki elli dizisinde de aynı rolde oynadı.![]()
Kaliteli senaryo, daha önceki rollerinden çok farklı karakterleri oynayan kaliteli oyuncular, profilimdeki güzellik..Ne vadediyorsun![]()
Boşver.Hakaret edersem ceza yerim o yüzden susmayı tercih ediyorum @Emre Ozansoy![]()