Kat kat hemdeeAynen öyle abla, ama Kimsesiz Değiller'den iyidir en azından.![]()
Sanırım öyle oldu."Hikayeyi değiştirmek zorunda kaldık" diyemeyeceğine göre.![]()
Babilin neyi varda izleyici çekecekEn azından Kimsesiz Değiller'den daha iyi, ama daha yaratıcı bir şey bulunabilirdi.
Diz için ise düşünülen günlerden birinde başlıyor. Ya Salı, ya Cuma olunur diye düşünüyordum. Umarım Cuma günü Kırmızı Oda'dan, Babil'den az çok izleyici çeker.
1 - 2 ne varsa çeksin.Babilin neyi varda izleyici çekecek![]()
Babil çok güzel dizi kadro harika ama çok yavaş ilerliyor dayanamıyorum ben1 - 2 ne varsa çeksin.![]()
Bir şey diyecektim ama neyse...Bu dizi de sırf isim değişikliğinden dolayı final yapacakFinal haberi çıktığında yorumu hortlatırım
![]()
Babil TV değil dijitalde olmalı, süresi uzun. Kadro harika, ama reyting olmayınca kanal ne yapsın daha.Babil çok güzel dizi kadro harika ama çok yavaş ilerliyor dayanamıyorum ben![]()
Safiye...Fotoğrafım nasııl![]()
Her yer pislik içince leş gibi çek elini dokunma 😡Babil TV değil dijitalde olmalı, süresi uzun. Kadro harika, ama reyting olmayınca kanal ne yapsın daha.
Zaten hataydı dijital dizisinin tv de yayınlanması inşallah dijital de yayınlanır puhu da yayınlansın star ın sanırım orası
Safiye...![]()
Daha dünkü bölümü izleyemedim ya.Her yer pislik içince leş gibi çek elini dokunma 😡
Ramo ile ilgim yok ama kendi gününde liderliğe oynayan diziye de final yaptırır demekBir şey diyecektim ama neyse...Ramo'ya final yaptırır Beren.
![]()
Bende izleyemedim işlerim vardıDaha dünkü bölümü izleyemedim ya.![]()
Eve pislik getirdin şimdi senin yüzünden yerleri tuz ruhu ile silicem 😡 3.bölüm kısa videosunu izledim yerleri tuz ruhu ile siliyorDaha dünkü bölümü izleyemedim ya.![]()
Baraj izledim ben.Bende izleyemedim işlerim vardı![]()
Kendi gününde liderliğe mi oynuyor? OGM'nin dizisi varken zirve mirve göremez, ayrınca ondan önce Arka Sokaklar var.Ramo ile ilgim yok ama kendi gününde liderliğe oynayan diziye de final yaptırır demek![]()