Kimsesiz Bir Çocuğu Evlatlık Edinir miydiniz ?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Düşünün ki çocuğunuz olmuyor ve evliliğiniz bu şekilde sürüp gidiyor. Peki bu durumda kimsesiz bir çocuğu kendinize evlatlık edinir miydiniz ?

hayır ya kendi kanım olması lazım ama elimden gelen herşeyi yaparım insani görev sonuçta

Ben böyle bir durumda edinebilirdim diye düşünüyorum.

Edinirim.

- - - Ekleme - - -

Ama tüp bebek filan da denerim.

Mermilerim çalışmıyorsa ederim.
Ama bebek olacak.

Açıkça söylemek gerekirse %90 edinmem.

Hayır çünkü çocuk büyüdükten sonra bu durumu öğrenirse hem benim için hem onun için zor olur.

Sorun bendeyse ben boşanırdım
Kadının anne olma hakkını elinden almak istemezdim.Sorun ondaysa illa kan baği cartı curtu olacaksa ailede yetim varsa o çocugu ben büyütürdüm.Yetimhaneden alırmıydım sorusu eşimle en son yapacağim mülakattir (benim için)

kadın belki senle olmayı tercih etcek hemen niye boşanırdım diye kesip atıyosun

kadın belki senle olmayı tercih etcek hemen niye boşanırdım diye kesip atıyosun
Biz zorla evelenmedik ki zorla bereber olalım
Her 2 aile tarafıda benim sorunlu oldugumu biliyorsa mahkeminde bilmesinde sakınca görmezdim ve söylerdim direkt tek celsede boşanırıdm heralde😕 Hembu durum söz konusu oldugunda erkeğin kadınını korudu kadar kadın erkeğini koruyamaz
bidaha hem diyorum; Kadının belli yaş dönemi vardir cocukiçin erkekte maşallah böyle bi sınır yok

yinede sorun sende olsada kadına sormalısın boşanmak istiyomusun diye sonuçta bak evlat edinebilirsiniz anne sadece doğuruncamı olunuyo

yinede sorun sende olsada kadına sormalısın boşanmak istiyomusun diye sonuçta bak evlat edinebilirsiniz anne sadece doğuruncamı olunuyo
Tabiki sorucam
Habersizden gelişmeyecektir olaylar.Evet edindiğimiz evlat kız tarafından "elin p****" olarak anılacak
Kadın bunu ne kadar koruyabilir???

Tabiki sorucam
Habersizden gelişmeyecektir olaylar.Evet edindiğimiz evlat kız tarafından "elin p****" olarak anılacak
Kadın bunu ne kadar koruyabilir???
kızın böyle bişey yapıyosa ailesi hiç bir şey diyemez hangi vicdana sığar bir çocuğa böyle demek

Eger esimde isterse boyle bir seyi neden olmasin? Hem sevabina nail oluruz, hemde istedigimizi elde etmis oluruz.