çocuğun yok soruya göre :5:edinirdim
ilk varsa diye okumuştum aynen bakcak durumum varsa edinirim anne olmak için doğurmak şart değil :qçocuğun yok soruya göre :5:
bakabilecek maddi durumum varsa evlat edinirdim
Onlar çok uzun iş. Kısırsınız işte farklı mantıklar karıştırma. Tüp kullanmıyoruz. Soruya yanıt.Edinirim.
- - - Ekleme - - -
Ama tüp bebek filan da denerim.
çocuk büyümeden bunu bilmeli zaten sonrada öğrenmesi daha kötüHayır çünkü çocuk büyüdükten sonra bu durumu öğrenirse hem benim için hem onun için zor olur.
kadın belki senle olmayı tercih etcek hemen niye boşanırdım diye kesip atıyosunSorun bendeyse ben boşanırdım Kadının anne olma hakkını elinden almak istemezdim.Sorun ondaysa illa kan baği cartı curtu olacaksa ailede yetim varsa o çocugu ben büyütürdüm.Yetimhaneden alırmıydım sorusu eşimle en son yapacağim mülakattir (benim için)
Biz zorla evelenmedik ki zorla bereber olalım Her 2 aile tarafıda benim sorunlu oldugumu biliyorsa mahkeminde bilmesinde sakınca görmezdim ve söylerdim direkt tek celsede boşanırıdm heralde😕 Hembu durum söz konusu oldugunda erkeğin kadınını korudu kadar kadın erkeğini koruyamaz bidaha hem diyorum; Kadının belli yaş dönemi vardir cocukiçin erkekte maşallah böyle bi sınır yokkadın belki senle olmayı tercih etcek hemen niye boşanırdım diye kesip atıyosun
yinede sorun sende olsada kadına sormalısın boşanmak istiyomusun diye sonuçta bak evlat edinebilirsiniz anne sadece doğuruncamı olunuyo
Biz zorla evelenmedik ki zorla bereber olalım Her 2 aile tarafıda benim sorunlu oldugumu biliyorsa mahkeminde bilmesinde sakınca görmezdim ve söylerdim direkt tek celsede boşanırıdm heralde😕 Hembu durum söz konusu oldugunda erkeğin kadınını korudu kadar kadın erkeğini koruyamaz bidaha hem diyorum; Kadının belli yaş dönemi vardir cocukiçin erkekte maşallah böyle bi sınır yok
Tabiki sorucam Habersizden gelişmeyecektir olaylar.Evet edindiğimiz evlat kız tarafından "elin p****" olarak anılacak Kadın bunu ne kadar koruyabilir???yinede sorun sende olsada kadına sormalısın boşanmak istiyomusun diye sonuçta bak evlat edinebilirsiniz anne sadece doğuruncamı olunuyo
kızın böyle bişey yapıyosa ailesi hiç bir şey diyemez hangi vicdana sığar bir çocuğa böyle demek
Tabiki sorucam Habersizden gelişmeyecektir olaylar.Evet edindiğimiz evlat kız tarafından "elin p****" olarak anılacak Kadın bunu ne kadar koruyabilir???