Ben gidince söylerim
Ben gidince söylerim
Kız benim Twitter üzerinde ne kadar popüler olduğumu sen duymamışsın anlaşılanNereye yanınamı 😱 😱 😱
Oralarla ilgim yok nerden duyacamKız benim Twitter üzerinde ne kadar popüler olduğumu sen duymamışsın anlaşılan
Giderim bir günOralarla ilgim yok nerden duyacamOzaman unutma sözünü
Bölüm güzeldi, özellikle başları epey hareketliydi
Sevda Ali sahneleri hiç izlenmiyor evde yapılacak işlerime bakıyorum o sahnelerde mola gibiBölüm güzeldi, özellikle başları epey hareketliydi
Takacı gibi Namert'in havası da çabuk söndü, Pilot gebertti.Ali epey bi dayak attı yine bugünPilot'u da kurtardı yine
Hüdaverdi güldürdüKaçan kovalanır
Fragman da güzel, Pilot kendince haklı... Haftaya Salı da yayın var sanırım, zaten Eşkıya'dan fragman falan çıkmadı henüz
Sana etmiyor diyemi@Emre Ozansoy u kınıyorum buradan
Pilotun öldürmesine sevindimBölüm güzeldi, özellikle başları epey hareketliydi
Takacı gibi Namert'in havası da çabuk söndü, Pilot gebertti.Ali epey bi dayak attı yine bugünPilot'u da kurtardı yine
Hüdaverdi güldürdüKaçan kovalanır
Fragman da güzel, Pilot kendince haklı... Haftaya Salı da yayın var sanırım, zaten Eşkıya'dan fragman falan çıkmadı henüz
Sevda bu bölüm daha iyiydi sanki oyunculuğuSevda Ali sahneleri hiç izlenmiyor evde yapılacak işlerime bakıyorum o sahnelerde mola gibi
Anladın sen...
Sevdanın sahneleri izlenmiyor bu bölüm çok boş sahnesi vardı sanırım uyuya kalıyorsun uyanınca sahnesi bitince haliyle sevdanın sahnesini izlemedin için iyi oynamış olarak geliyor sanaSevda bu bölüm daha iyiydi sanki oyunculuğuUygarla olan sahnesinde mesela
Ama bu bölümün hataları Sinan üzerinden geldiKurt Bey'in adamları buna girişiyor, ne üzerinde bi yara izi var, ne ailesi tepki veriyorBir de Ali'ye silah doğrultmuştu bu, ne ara Ali abi moduna geçti
En iyisi kendim söylerim @Emre Ozansoy sağolsunAnladın sen...
Selam konusunda okeyim, onun bir zararı yokİnşallah söyler
Kız sana her bölüm boş geliyor zaten sahneleriSevdanın sahneleri izlenmiyor bu bölüm çok boş sahnesi vardı sanırım uyuya kalıyorsun uyanınca sahnesi bitince haliyle sevdanın sahnesini izlemedin için iyi oynamış olarak geliyor sana
Boş boş zırlıyordu hele eski sahnelerde girinceKız sana her bölüm boş geliyor zaten sahneleriBu bölüm iyiydi bence
Harikaydı sahneleri çok iyi oynadı Sevda'mBoş boş zırlıyordu hele eski sahnelerde girinceBence sen uyuya kaldın için sevdanın sahnesi sana iyi geliyor çözdüm ben
Hüdaverdiyle o salak kızın uyumu bile daha iyiHarikaydı sahneleri çok iyi oynadı Sevda'm
Pür dikkat izledim... Gitgide geliştiriyor kendini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?