Kimin Konserlerine gittiniz?

2 kere Duman, 2 kere Teoman, Hayko Cepkin, Athena, Bulutsuzluk Özlemi, Pentagram, Manga, Mor ve Ötesi, Gripin, Sıla ve maalesef Serdar Ortaç

Türkiye'de hemen hemen gitmek isteyipte gitmediğim konser kalmadı. Belki Pinhani, Şebnem Ferah ve MFÖ olabilir. Artık gözümü yabancılara diktim ama onlar da genelde İstanbul'da ve yol masrafıyla falan 300-400 TL'yi bulur. O yüzden yakın gelecekte pek mümkün gözükmüyor onlar

En harikası Sıla konseri olmuştur.

En harikası Sıla konseri olmuştur.

O konser baya eski ya açıkçası doğru düzgün hatırlamıyorum bile
Sıla'nın yeni yeni meşhur olduğu zamanlardı. Sevişmeden Uyumayalım en popüler şarkısıydı sanırım

Sıla. Konserin son şarkısına yetişebilmiştim. En büyük pişmanlıklarımdan birisi bu konseri baştan sona izlememek.

Sezen Aksu
Mark Knopfler
Leman Sam (gittiğim ödül töreninde konuk sanatçı olarak çıkmıştı konser sayılır o da
)
Duman
Mabel Matiz (konser değil de şiir ile müzik dinletisi gibi bir şeydi.
)
Marsis (iki kez gittiğim mekanda çaldılar)
Can Bonomo

Bir de eskiden Hey Gidi Karadeniz konserleri olurdu, onda Karadenizli sanatçılar konser verirdi bir gece Harbiye Açıkhava'da. İki tanesine gitmiştim ilkokuldayken, bu vesileyle Bayar Şahin, Şevval Sam, Fuat Saka, Volkan Konak ve rahmetli Kazım Koyuncu'yu da izledim.

Bir de ortaokuldayken verdiğimiz yıl sonu konserine Hadise gelmişti konuk olarak, koro olarak ona Düm Tek Tek'i söylerken eşlik etmiştik.

Bir de birkaç tane gittiğim farklı filarmoni orkestralarının konserleri var.