Kurtlar Vadisi Pusu track konserine gideydinAbdurrahman Önülün konserine gittim
aaaa çok şanslısın vlla ayoll musti ve tarkanın araba ve şımarık en popüler olduğu dönemlerde konserlerni yaşamışsınız
ay hoşt kendini neküçültüp duruyon sen 89 doğumlusunaaaa çok şanslısın vlla ayoll musti ve tarkanın araba ve şımarık en popüler olduğu dönemlerde konserlerni yaşamışsınız
aa ben musti kosnerine hiç gidemedim vlla büyük eksiklik ama 97 senesi ben bile 6 yaşındaydım sen 4 falandırsın galiba orayıda birbirine katmışsındır kesin
91 doğumluyum bir tarafından uydurma yine ozaman sende hala 4 yşındasın en azından kafa yaşınay hoşt kendini neküçültüp duruyon sen 89 doğumlusun
yaşını mı küçülttün kız sen 27 değil misin foruma üye olduğunda 24 tün hala mı 24 sün 3 yıl geçti 😱 @eskici @Harunnn6091 doğumluyum bir tarafından uydurma yine ozaman sende hala 4 yşındasın en azından kafa yaşın
Geldiğinden beri 24yaşını mı küçülttün kız sen 27 değil misin foruma üye olduğunda 24 tün hala mı 24 sün 3 yıl geçti 😱 @eskici @Harunnn60
valla bir gün melisandre gibi kolyesini çıkaracak diye çok korkuyorumGeldiğinden beri 24
valla bir gün melisandre gibi kolyesini çıkaracak diye çok korkuyorum
23 yaşındaydım ben geldiğimde 2 doğum günü kutladık 23 ve 24 şimdi 3.doğum günümü kutlucaz forumda 25 olucak buda 3.yılım olucak işte aralıktaGeldiğinden beri 24