ay nasıl da yalan atıyor donu zilliye bak sen 😱23 yaşındaydım ben geldiğimde 2 doğum günü kutladık 23 ve 24 şimdi 3.doğum günümü kutlucaz forumda 25 olucak buda 3.yılım olucak işte aralıkta
ay nasıl da yalan atıyor donu zilliye bak sen 😱23 yaşındaydım ben geldiğimde 2 doğum günü kutladık 23 ve 24 şimdi 3.doğum günümü kutlucaz forumda 25 olucak buda 3.yılım olucak işte aralıkta
Eylül'e de az kaldı. Sen şimdi hediyede istersin.23 yaşındaydım ben geldiğimde 2 doğum günü kutladık 23 ve 24 şimdi 3.doğum günümü kutlucaz forumda 25 olucak buda 3.yılım olucak işte aralıkta
ay nasıl da yalan atıyor donu zilliye bak sen 😱
akıllı telefonları yollayın ayoll pokemon yakalıcamEylül'e de az kaldı. Sen şimdi hediyede istersin.
hediyesini buldum ayol destereye çikinellanın adresini vericem tam doğum gününde kavuşacak ikisi sonra vuslatEylül'e de az kaldı. Sen şimdi hediyede istersin.
Hahah. Sen şimdi instagram filanda açarsın.akıllı telefonları yollayın ayoll pokemon yakalıcam
hayır vermiceksin bilmiyorsundahediyesini buldum ayol destereye çikinellanın adresini vericem tam doğum gününde kavuşacak ikisi sonra vuslat
amcam alıcak bu eylül sözü varHahah. Sen şimdi instagram filanda açarsın.
kız facebookta varsın buldurturum ne var muhtara gidip sormama bakar olayhayır vermiceksin bilmiyorsunda
amcam alıcak bu eylül sözü var
En harikası Sıla konseri olmuştur.2 kere Duman, 2 kere Teoman, Hayko Cepkin, Athena, Bulutsuzluk Özlemi, Pentagram, Manga, Mor ve Ötesi, Gripin, Sıla ve maalesef Serdar Ortaç
Türkiye'de hemen hemen gitmek isteyipte gitmediğim konser kalmadı. Belki Pinhani, Şebnem Ferah ve MFÖ olabilir. Artık gözümü yabancılara diktim ama onlar da genelde İstanbul'da ve yol masrafıyla falan 300-400 TL'yi bulur. O yüzden yakın gelecekte pek mümkün gözükmüyor onlar
En harikası Sıla konseri olmuştur.
Anladım Evet bayağı iyi şarkılardan biriydi o yıllarda.O konser baya eski ya açıkçası doğru düzgün hatırlamıyorum bile Sıla'nın yeni yeni meşhur olduğu zamanlardı. Sevişmeden Uyumayalım en popüler şarkısıydı sanırım