- Reaksiyon puanı
- 114,332
- Puanı
- 1,060
Ben sana çooook başka bir sebepten bozuldum. Onu sonra şey ederizAleyküm selam... Geldim sonunda foruma... Aklımda olan şeyi de yapayım da sonra Tripsi modunda kalmayasın...
Ben sana çooook başka bir sebepten bozuldum. Onu sonra şey ederizAleyküm selam... Geldim sonunda foruma... Aklımda olan şeyi de yapayım da sonra Tripsi modunda kalmayasın...
Haydaaa yine ne yaptım bilmeden... Haberim yok bu sefer sanki...Ben sana çooook başka bir sebepten bozuldum. Onu sonra şey ederiz
Kabalık yaptın diyelim neyse o diğer şeyede gerek yok. Bir tık yeter. Yazı yazmaHaydaaa yine ne yaptım bilmeden... Haberim yok bu sefer sanki...
Haydaa bak şimdi ben ve kabalık... Gerçekten şuan ne yaptığımı fazlasıyla merak ettim... Olmaz yazı yazmadan bir tık beni ve seni kurtarmaz... Bildirimler bitince çözeceğim...Kabalık yaptın diyelim neyse o diğer şeyede gerek yok. Bir tık yeter. Yazı yazma
Tw'de son yazılarımıza bak ve defalarca oku belki çözersinHaydaa bak şimdi ben ve kabalık... Gerçekten şuan ne yaptığımı fazlasıyla merak ettim... Olmaz yazı yazmadan bir tık beni ve seni kurtarmaz... Bildirimler bitince çözeceğim...
İlk zamanlarını hatırlıyorum vay be şaşırtıcıPinhani ve Sakiler dedim.
Son zamanlarda sadece Sakileri dinliyorum ilk zamanlar ön yargılı olsam da @Dosi
Aaa sen oraya takıldın, çözeriz...Tw'de son yazılarımıza bak ve defalarca oku belki çözersin
Aleyna’nın storysinde dinledikten sonra dilime dolandı.İlk zamanlarını hatırlıyorum vay be şaşırtıcı
Tamam halederizAaa sen oraya takıldın, çözeriz...
Aleyna ne alaka 😱 yeni gördüm bu mesajıAleyna’nın storysinde dinledikten sonra dilime dolandı.