Aynen onun gibi bir şey
Ben aslında başka birşey yazmıştım. Kendisi öyle yazınca edit ettim. Kafası dolu olmak yoğun olmak manasında demek istemiştimİyi bir şey değil ki bu. Niye hemen onayladın
Bir ilk sevdimPinhani + dinlediğimde oylarım diyorum
Bak işte aklımın dolu olduğunun bir göstergesi daha Tilki milki yok kafamda çok düşünce var yani skljgjsjklgklsİyi bir şey değil ki bu. Niye hemen onayladın
Ben aslında başka birşey yazmıştım. Kendisi öyle yazınca edit ettim. Kafası dolu olmak yoğun olmak manasında demek istemiştim
------
Bir ilk sevdim
Ben aslında başka birşey yazmıştım. Kendisi öyle yazınca edit ettim. Kafası dolu olmak yoğun olmak manasında demek istemiştim
Alıştık bu haline demekte haklıyımBak işte aklımın dolu olduğunun bir göstergesi daha Tilki milki yok kafamda çok düşünce var yani skljgjsjklgkls
Tam tersi işsizlikle alakalı bir durum İş olmadığı için stresim...Biliyorum zaten canım. Ne iş yapıyorsun @xdragxx Isle ilgili mi yoğunluğun.
Pinhani kesin zaten, onu ertelemeye gerek yok Keşke daha önce de böyle yapsaydım Şimdi diğerlerini dinlemeye üşenirim muhtemelen, o yüzden o da kaynamasın aradaBen aslında başka birşey yazmıştım. Kendisi öyle yazınca edit ettim. Kafası dolu olmak yoğun olmak manasında demek istemiştim
------
Bir ilk sevdim
Boşver onları. Son seçenek işaretliyse o da yeterli bundan sonra böyle yaparsın. YaratıcıPinhani kesin zaten, onu ertelemeye gerek yok Keşke daha önce de böyle yapsaydım Şimdi diğerlerini dinlemeye üşenirim muhtemelen, o yüzden o da kaynamasın arada
Tam tersi işsizlikle alakalı bir durum İş olmadığı için stresim...
Yok önemli değil aklında olsun işte iş yerinde alım olunca haber verirsinKonuşmaktan çok çekindiğim konular bunlar. Keşke sormasaydım. Her şeyin gönlünce olmasını diliyorum.
Yok önemli değil aklında olsun işte iş yerinde alım olunca haber verirsin
Yok AnkaraKocaeli'de mi oturuyorsun sende.😱 KPSS 70 üstü puanın varsa posizyon hep açılıyor. Tercih yapabilirsin.
Benim sunduğum bölümler genelde forumda hiç ilgi görmüyor o konuda biraz şanssızlığım var şarkılar ne kadar iddialı olsa da olmuyorBu programı böyle özleterek yapmak güzel oluyor @Tolstoyevski
Galiba 2 sene oldu ve 2 senede 14 bölüm. En son sen 19 Mayıs için özel bölüm yapmıştın.
Katılım oranına bak. Mesajlardan daha önemli oBenim sunduğum bölümler genelde forumda hiç ilgi görmüyor o konuda biraz şanssızlığım var şarkılar ne kadar iddialı olsa da olmuyor
Özleterek yapmak cidden en iyisi senede birkaç kez oluyor az ama öz oluyor tıpkı en özlenilen dizi gibi
Katılım oranına bak. Mesajlardan daha önemli o
Bunu görenler orayada ışınlanıp oy kullansın bari. @MasacRE bak bu olabilirZey TV - Kim Daha Güzel Seslendiriyor 12. Bölüm - Yalnızca Sitem
Klasikleşmiş parçaların orijinal ve cover yorumlarının birlikte sizlerin anketine sunulduğu ve en güzel yorum ya da yorumların oylandığı Zey TV'nin Dosi tarafından hayata geçirilen klasikleşmiş programı Kim Daha Güzel Seslendiriyor'un 11.bölümüyle karşınızdayız. Bu bölümün konuk şarkısı Sezen...fav10.net
Yalnızca 7-8 oy var 5-6 mesajda kalmışız hem de kötü bir şarkı da değildi ama işte bizim kısmet VMYM’de de yine sonlara kalacağız mesela ya da hiç açılmayacak... Üzerimizdeki şu şanssızlığı bi kırabilsem.
O değil de ben dünyadan uzak kalmışım, bugünkü parçayı daha önce hiç dinlemedim 😱 O yüzden daha tarafsız bir kulakla dinleyip yorumlarım artık, önceden dinleyip sevseydim o ilk dinlediğim ön plana çıkardıBunu görenler orayada ışınlanıp oy kullansın bari. @MasacRE bak bu olabilir