Zey TV Kim Daha Güzel Seslendiriyor 14. Bölüm - Dünyadan Uzak

Hangi 3 isim güzel seslendirmiştir?

• Diğer (Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
Pinhani + dinlediğimde oylarım diyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Ben aslında başka birşey yazmıştım. Kendisi öyle yazınca edit ettim. Kafası dolu olmak yoğun olmak manasında demek istemiştim :A
------

Bir ilk :A sevdim :A
Pinhani kesin zaten, onu ertelemeye gerek yok :A Keşke daha önce de böyle yapsaydım :A Şimdi diğerlerini dinlemeye üşenirim muhtemelen, o yüzden o da kaynamasın arada :A

• Güldürdün
Pinhani kesin zaten, onu ertelemeye gerek yok :A Keşke daha önce de böyle yapsaydım :A Şimdi diğerlerini dinlemeye üşenirim muhtemelen, o yüzden o da kaynamasın arada :A
Boşver onları. Son seçenek işaretliyse o da yeterli :A bundan sonra böyle yaparsın. Yaratıcı :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Bu programı böyle özleterek yapmak güzel oluyor @Tolstoyevski
Galiba 2 sene oldu ve 2 senede 14 bölüm. En son sen 19 Mayıs için özel bölüm yapmıştın.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Bu programı böyle özleterek yapmak güzel oluyor @Tolstoyevski
Galiba 2 sene oldu ve 2 senede 14 bölüm. En son sen 19 Mayıs için özel bölüm yapmıştın.
Benim sunduğum bölümler genelde forumda hiç ilgi görmüyor o konuda biraz şanssızlığım var şarkılar ne kadar iddialı olsa da olmuyor :bilmem: :A

Özleterek yapmak cidden en iyisi senede birkaç kez oluyor az ama öz oluyor tıpkı en özlenilen dizi gibi :A

• Güldürdün
Benim sunduğum bölümler genelde forumda hiç ilgi görmüyor o konuda biraz şanssızlığım var şarkılar ne kadar iddialı olsa da olmuyor :bilmem: :A

Özleterek yapmak cidden en iyisi senede birkaç kez oluyor az ama öz oluyor tıpkı en özlenilen dizi gibi :A
Katılım oranına bak. Mesajlardan daha önemli o :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Katılım oranına bak. Mesajlardan daha önemli o :A

Yalnızca 7-8 oy var 5-6 mesajda kalmışız hem de kötü bir şarkı da değildi ama işte bizim kısmet :A VMYM’de de yine sonlara kalacağız mesela ya da hiç açılmayacak... Üzerimizdeki şu şanssızlığı bi kırabilsem. :A

• Güldürdün

Yalnızca 7-8 oy var 5-6 mesajda kalmışız hem de kötü bir şarkı da değildi ama işte bizim kısmet :A VMYM’de de yine sonlara kalacağız mesela ya da hiç açılmayacak... Üzerimizdeki şu şanssızlığı bi kırabilsem. :A
Bunu görenler orayada ışınlanıp oy kullansın bari. @MasacRE bak bu olabilir :A

Bunu görenler orayada ışınlanıp oy kullansın bari. @MasacRE bak bu olabilir :A
O değil de ben dünyadan uzak kalmışım, bugünkü parçayı daha önce hiç dinlemedim 😱 O yüzden daha tarafsız bir kulakla dinleyip yorumlarım artık, önceden dinleyip sevseydim o ilk dinlediğim ön plana çıkardı :A

• Güldürdün