Başyapıt - 5 Kill Bill: Vol. 1 / Kill Bill Volume 1 (2003) - Film Yorumları

The Office No GIF
Aslında birinci olsun istemem. Daha iyi puan verdiklerim var :A
Ben sadece ikincisi eklensin diye çabaladım.
Süre 20.00 geçe bitmişti ve bizim saate görede bitti :A

Lütfen ikinci filmi de izle, yoksa etkinlik birincisi falan olacak Allah korusun. :A
Hesaplamadım ama American Beauty birinci olmuştur heralde, puanları en yüksek o gibi. :A
Aslında birinci olsun istemem. Daha iyi puan verdiklerim var :A
Ben sadece ikincisi eklensin diye çabaladım.
Süre 20.00 geçe bitmişti ve bizim saate görede bitti :A
Hesaplamayın, hesaplama falan yok. :A

Niye riske atalım izleyip 5 puanı yapıştırırsan bu iş huzur içinde çözülür. :A
Sen niye 7 puan verdin ki o zaman? :A Daha düşük vermek istemişsin de içinde kalmış gibi. Böyle beğenmediğim ama kült olan filmlere düşük puan vermeye ben de çekiniyorum bazen. :A
Etkinlik bitmediyse yarın izleyip yorumlayabilirim de dün @Sherlock etkinliğin bittiğini ve sonuçların gece açıklanacağını yazmıştı ama açıklanmadı. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Sen niye 7 puan verdin ki o zaman? :A Daha düşük vermek istemişsin de içinde kalmış gibi. Böyle beğenmediğim ama kült olan filmlere düşük puan vermeye ben de çekiniyorum bazen. :A
Etkinlik bitmediyse yarın izleyip yorumlayabilirim de dün @Sherlock etkinliğin bittiğini ve sonuçların gece açıklanacağını yazmıştı ama açıklanmadı. :A
Dün gece açıklayamadım evet, bir miktar işlerim çıktı forumdan bağımsız olarak ama bu gece gelecek sonuçlar kısmetse. :A

Bu arada bugün izleyip yorumlayacağım desen beklerdim, müsaitsen izle gel hemen. :A

Dün gece açıklayamadım evet, bir miktar işlerim çıktı forumdan bağımsız olarak ama bu gece gelecek sonuçlar kısmetse. :A

Bu arada bugün izleyip yorumlayacağım desen beklerdim, müsaitsen izle gel hemen. :A
Bugün hiç müsait değilim maalesef, muhtemelen sabaha kadar ödev yapıcam. :A

Yok ben hissettiğimi verdim de genel ortalaması hak ettiğinin çok çok üstünde olunca dengelenmesini istedim. :A Ayrıca ben ilkini 7 verdim ikinciye de 7, aynı performansı senden de bekliyordum. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay