- Reaksiyon puanı
- 114,086
- Puanı
- 1,060
Dur be altı üstü 1 hafta iyi gittim GS-FB sağolsun
En son analiz yapıp tahmin yürütmüştüm ve işe yaradı ama yorucu. Artık normal sallama yöntemine geçeceğim
Dur be altı üstü 1 hafta iyi gittim GS-FB sağolsun
(Yine de hepimizi yok etti, birinci oldu. )Dur be altı üstü 1 hafta iyi gittim GS-FB sağolsun
En son analiz yapıp tahmin yürütmüştüm ve işe yaradı ama yorucu. Artık normal sallama yöntemine geçeceğim
Eyvah olmayacak parantez reis bana ters hareket yapıyor hep(Yine de hepimizi yok etti, birinci oldu. )
Güzel totem.Eyvah olmayacak parantez reis bana ters hareket yapıyor hep
Aman, ilk 10 da olmaya bakacağım
Asıl seninki totemGüzel totem.
Ben de küme düşeceğim.
@Sherlock yoldaşım parantez içi reis değil ki.Lan terfi ettin de yoldaşlarından mı saklıyorsun ?Eyvah olmayacak parantez reis bana ters hareket yapıyor hep
Aman, ilk 10 da olmaya bakacağım
Neşet,saol istatistikler için fakat aralarındaki maçları da eklemeni rica etsem.Çok mu şey istemiş olurum.4.hafta için veriler:
Ekli dosyayı görüntüle 92984
Ekli dosyayı görüntüle 92986
Ekli dosyayı görüntüle 92985
Takımların 10 Maçlık Form Durumları
Hepsi ve daha fazla istastik için kaynak site: mackolik.com
@Sherlock @The_Erinch @bazinga @hasanca @xdragxx @Sylvester @12.Adam @Dosi @Tolstoyevski @Gerekli24 @MEnes @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @DarkLegenD @Emre Ozansoy @hayret bi şey @doan56 @Maskeli Fedai
Aralarındaki maçları istatistik adına yanıltıcı olduğu için bilerek eklemedim. Mesela geçen hafta bu sezona kadar son 10 sezonda Başakşehir’in evinde oynanan Başakşehir - GS maçlarında Galatasaray’ın galibiyeti yoktu ama bu sezon oldu. Çünkü güncel form grafiği aralarında oynanan maçlardan daha yakın ve güncel, Başakşehir mesela Göztepe ile arasındaki son 10 maçın 7’sini kazanmış fakat bu kazandığı 7 maçtaki form grafiğiyle şu anki form grafiği aynı olmayacağı için direkt son 10 maça göre bakmak yanıltıcı bir durum oluyor futbolda dün olmadığı için.Neşet,saol istatistikler için fakat aralarındaki maçları da eklemeni rica etsem.Çok mu şey istemiş olurum.
Neşet,ikna oldum.Aralarındaki maçları istatistik adına yanıltıcı olduğu için bilerek eklemedim. Mesela geçen hafta bu sezona kadar son 10 sezonda Başakşehir’in evinde oynanan Başakşehir - GS maçlarında Galatasaray’ın galibiyeti yoktu ama bu sezon oldu. Çünkü güncel form grafiği aralarında oynanan maçlardan daha yakın ve güncel, Başakşehir mesela Göztepe ile arasındaki son 10 maçın 7’sini kazanmış fakat bu kazandığı 7 maçtaki form grafiğiyle şu anki form grafiği aynı olmayacağı için direkt son 10 maça göre bakmak yanıltıcı bir durum oluyor futbolda dün olmadığı için.
İşte şimdi foruma üye olmanın tam zamanı... @hasancaEkli dosyayı görüntüle 97519
Etkinliğin ödülleri hakkında ufak bir güncelleme duyurusu:
@Dosi ile birlikte aldığımız ortak karar ve @bazinga'nın onaylaması sonucu sezon sonunda tabloda "forumda üyeliği bulunan" yarışmacılar arasından ilk 3'e giren kişilere etiket ödülü verilecek. Etkinliğin 40 hafta sürmesi ve yarışmacı kadrosunun kalabalık olması nedeniyle ilk 3'ün değerini daha arttırmak ve rekabeti güçlendirmek adına böyle bir karara varıldı.
1.Olana: Etkinliğin Şampiyonu Ünvanı
2.Olana: Etkinliğin İkincisi Ünvanı
3.Olana Etkinliğin Üçüncüsü Ünvanı
Aynı zamanda etiket olarak yer alamasa bile icon olarak 1.olana Altın Madalya, 2.olana Gümüş Madalya, 3.olana Bronz Madalya ödülleri takdim edilecektir.
Şansınız bol, rekabetiniz güçlü olsun. Bütün yarışmacılara başarılar...
Tahminleri şimdiden yapmayı unutmayın
@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @pompy @hasanca