Kicktipp (Tahmin Yarışması) 2020-2021 Sezonu | Genel Yorum & Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş hesap var mı?
Hayır bulunmuyor ama senin için önümüzdeki günlerde hesap açıp bilgileri dm'den yollayabilirim istersen. Zaten haftada 5-10 dakikayı alacak bir yarışma, öyle pek uğraştırmaz haliyle. :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Üyeliği açtık bakalımssss. Daha tahminler başlamamış galiba :D
Tahminlerin açık olması gerek, Prediction bölümünden tekrardan bi bakın ve hatta ilk haftayı gönderebilirsiniz maçlar başlamadan son 30 dakikaya kadar editlemek serbest nasılsa. :A

@Dosi

• Beğendim
Reactions: xdragxx and Dosi
Zamanında şampiyonlar ligi için de yapmıştık, zevkli oluyordu tahmin olayı ama bazen unutabiliyordum... :A Neyse katılırım elimden geldiğince. :A

Hayırlı olsun. :D @Tolstoyevski

Mevcutta hesabım olması gerekiyor, giriş yaparım ona. Daha önce yaptığımıza katılmıştım ama başta ara ara unutuyordum, en son tamamen salmıştım. :A Yine gittiği yere kadar yaparım tahminlerimi.

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Hayırlı olsun. :D @Tolstoyevski

Mevcutta hesabım olması gerekiyor, giriş yaparım ona. Daha önce yaptığımıza katılmıştım ama başta ara ara unutuyordum, en son tamamen salmıştım. :A Yine gittiği yere kadar yaparım tahminlerimi.
Bu sezon unutursan tepene çöke çöke hatırlatacağız o konuda endişen olmasın.. :A @Dosi

Tahminlerin açık olması gerek, Prediction bölümünden tekrardan bi bakın ve hatta ilk haftayı gönderebilirsiniz maçlar başlamadan son 30 dakikaya kadar editlemek serbest nasılsa. :A

@Dosi
Evet varmış liste. Bu arada hangisi en çok gol atar vs seçenekte var ama o mecburi değil demi?

• Güldürdün
Ben katıldım ama unuturm tahmin yapmasını kesin.
En azından ilk haftanınkilerini şimdiden yaptım :A :A :A

• Harika
Tam anlamadım ama üye oldum uygulama mı indireceğiz.
Tarayıcı işi görüyor. Ben ordan giriyorum. O ilk sayfadaki linke bas ordan görürsün.
Şurayı tıkla takımları görürsün. Kaç kaç biterler tahmin et sonrada kayıt et. Maçın başlamasına son 30 dakika kalana kadar değiştirebiliyormuşsun

Bu yarışma hiçbir zaman sonuna kadar gitmiyor ya, muhtemelen akıbeti yine geçtiğimiz sezonlar gibi olur :A
Bu kez @Dosi gibi bir isimle sözleşme imzaladık, sonuna kadar bunaltacağız sizleri hatırlatma bildirimleriyle.. :A

40 hafta olması mesele ama üst üste birkaç haftanın hatta 10-20 haftanın bile tahmini verilebilir sonuçta bir oturuşta. Pek sağlıklı olmaz ama üşenenler adına o da bir seçenek. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...