Kicktipp - Süper Lig 2022-2023 Sezonu Tahmin Yarışması Şampiyonu MasacRE

Rahat bir şekilde şampiyonluğa gidecekken son haftalarda arka arkaya tahmin yapmayı unutarak az kalsın kendi elimle veriyordum şampiyonluğu :A Buradan şampiyonluğu versem muhtemelen benden olmaz deyip seneye katılmazdım yarışmaya :A

Kutlayan arkadaşlara teşekkürler. 2. ve 3. olan @bazinga ve @Yakamoz-Asi sizi de tebrik ederim.

Etkinliği yürüten @12.Adam ve destek olan @Dosi size de teşekkürler. Emeklerinize sağlık.
Konuda seni tebrik edenlerden tek benim mesajları görmezden gelmişsin. Kınıyorum :ppp:

Konunuda ben hazır edip yazmıştım halbuki

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Rahat bir şekilde şampiyonluğa gidecekken son haftalarda arka arkaya tahmin yapmayı unutarak az kalsın kendi elimle veriyordum şampiyonluğu :A Buradan şampiyonluğu versem muhtemelen benden olmaz deyip seneye katılmazdım yarışmaya :A

Kutlayan arkadaşlara teşekkürler. 2. ve 3. olan @bazinga ve @Yakamoz-Asi sizi de tebrik ederim.

Etkinliği yürüten @12.Adam ve destek olan @Dosi size de teşekkürler. Emeklerinize sağlık.
Arkadakilere avans verdim diyor. :A @Dosi
Rica ederiz.:Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi and MasacRE

Küme düsme kalkicak

Saygideger Adminim @bazinga ücümüze bu güzel etiketleri ne zaman takmayi planliyor acaba :D

@Dosi @12.Adam :A

Kendisine etiket verip vermeyeceğinden emin olamadığı için uzatıyor, ayrıca yeterli baskı kuramıyorsunuz :A

O kadar ikinci olmus, neredeyse kazanacakti. Yani etiketi sonuna kadar hak etti saygideger adminim. :A
Herkes benim kadar pres yapamaz. :A

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Dosi and 12.Adam