Damien Duff
Favori Üye
Bakalım reis zaman gösterecek...tescil edilmemeli 150 maçtan kaynaklı o görevden alınan hakemlerden kaynaklı @xdragxx
Başakşehir başkanı bağırmıış kicktipp te tescil edilmemeli @xdragxxBakalım reis zaman gösterecek...
Merak etme reis ligler iptal olursa bunu da iptal ederiz isyan edipBaşakşehir başkanı bağırmıış kicktipp te tescil edilmemeli @xdragxx
ben trabzonspor-fenerbahçe maçına kadar onucuydum o maçtan sonra yirmi birinciliğe düştüm @xdragxxMerak etme reis ligler iptal olursa bunu da iptal ederiz isyan edip
Haa sen ilk maçı diyon reis ben ikinci maçı diyon sandım..Fenerbahçe o maçtan sonra türbülansa girdi megafon olayıyla beraber benide türbülansa sürükledi @xdragxx
beni ilk trabzon maçı çok etkiledi @xdragxxHaa sen ilk maçı diyon reis ben ikinci maçı diyon sandım..
benim ilk trabzon-fenerbahçe maçı vurdu onuculuktan yirmi birinciliğe attı
Maalesef ilk 3 bile hayal....Bu sezon şampiyon @Dosi olmalı...
@MasacRE uçup @The_Erinch in tahtını almış elinden 😱 ben @MEnes ve @bazinga da gümbür gümbür geliyoruzMaalesef ilk 3 bile hayal....
Adım adım şampiyonluğa yürüyorum. Önümde kimse duramayacak bu saatten sonra@MasacRE uçup @The_Erinch in tahtını almış elinden 😱 ben @MEnes ve @bazinga da gümbür gümbür geliyoruz
150 maçla ilgili karar verecekmisiniz @Tolstoyevski @Dosi@MasacRE uçup @The_Erinch in tahtını almış elinden 😱 ben @MEnes ve @bazinga da gümbür gümbür geliyoruz