Unutmuştum ve sen koca yürekli Zey hatırlattın... Halbuki geçen haftalarda ilk maçları unuttuğumda sevinmiştin... Duygulandım gerçekten de...
Unutmuştum ve sen koca yürekli Zey hatırlattın... Halbuki geçen haftalarda ilk maçları unuttuğumda sevinmiştin... Duygulandım gerçekten de...
Profesyonel davranıyorum, yoksa işime gelir unutman Geçen haftalarda aktif olmadığım döneme denk gelmiştir kesin @Tolstoyevski özellikle yapmamıştır, o konuda sinsi hareket eder. @Maskeli Fedai benden biliyor ama ona da kumpas kuran Tols...Unutmuştum ve sen koca yürekli Zey hatırlattın... Halbuki geçen haftalarda ilk maçları unuttuğumda sevinmiştin... Duygulandım gerçekten de...
@Tolstoyevski yapar zaten o dediğini beklerim ondan... Ama sen büyük ihtimal aktif değildin dediğin gibi yoksa şimdi yaptığın gibi yine hatırlatırdın...Profesyonel davranıyorum, yoksa işime gelir unutman Geçen haftalarda aktif olmadığım döneme denk gelmiştir kesin @Tolstoyevski özellikle yapmamıştır, o konuda sinsi hareket eder. @Maskeli Fedai benden biliyor ama ona da kumpas kuran Tols...
Aynen, hiç es geçmiyorum. Sende bana iyilik yap ve @MasacRE 'yi oyala, bir süre tahmin yapmasın. Siz Gs'li tayfaya gıcık kapıyorum bu sezon@Tolstoyevski yapar zaten o dediğini beklerim ondan... Ama sen büyük ihtimal aktif değildin dediğin gibi yoksa şimdi yaptığın gibi yine hatırlatırdın...
Baya bi unuttu o da. Şuan açık ara birinci olmuştu@MasacRE yoldaşıma hiç söylememe rağmen o kendisi yapıyor tahminlerini ya... Bu sezon bir misyon üzerinde sanırım kendisi... A:
Aynen, hiç es geçmiyorum. Sende bana iyilik yap ve @MasacRE 'yi oyala, bir süre tahmin yapmasın. Siz Gs'li tayfaya gıcık kapıyorum bu sezon
Enes yoldaşım bana kıyamaz ki...@MasacRE yoldaşıma hiç söylememe rağmen o kendisi yapıyor tahminlerini ya... Bu sezon bir misyon üzerinde sanırım kendisi... A:
Ben kıymak istiyorum ama içimdeki merhamet duygusu engelliyorEnes yoldaşım bana kıyamaz ki...
Sen benden ne istiyorsun zaten anlamadım ki, ne yaptım ben sana Dosi hanımBen kıymak istiyorum ama içimdeki merhamet duygusu engelliyor
Canım yoldaşım benim... Ben sana nasıl kıyarım...Enes yoldaşım bana kıyamaz ki...
Canım yoldaşım 😳😳 Bu sezon yoldaşlarımızın adına ikimizden biri şampiyon olacak... @Maskeli Fedai @SherlockCanım yoldaşım benim... Ben sana nasıl kıyarım...
GS nefretimin yankıları bu, yoksa sana karşı değilimSen benden ne istiyorsun zaten anlamadım ki, ne yaptım ben sana Dosi hanım
Bu sezon arkalarda kaldık zaten, salın artık biziGS nefretimin yankıları bu, yoksa sana karşı değilim
Olacak canım yoldaşım benim... Henüz hiç bir şey bitmiş değil... Elbet başaracağız ikimizden biri... @Maskeli Fedai @SherlockCanım yoldaşım 😳😳 Bu sezon yoldaşlarımızın adına ikimizden biri şampiyon olacak... @Maskeli Fedai @Sherlock
Şampiyon olun da dökün bizi sokaklara.. @Sherlock @MEnesCanım yoldaşım 😳😳 Bu sezon yoldaşlarımızın adına ikimizden biri şampiyon olacak... @Maskeli Fedai @Sherlock
Son anlarda atak yapıp zirve ortağı olursunuz çıkmadık candan umut kesilmez tarzı bir lafınız var malumBu sezon arkalarda kaldık zaten, salın artık bizi
karagümrük maçı ertelenir birde başakşehir maçıYok bakalım kaç maç kar yüzünden ertelenir demek istedim Yani, şu anlık iptal yok
bu süper lig çok dengesiz ortalık karışık zaten ligdeSon anlarda atak yapıp zirve ortağı olursunuz çıkmadık candan umut kesilmez tarzı bir lafınız var malum