- Reaksiyon puanı
- 39,954
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Arayı açmazsan belki zirve şansın olabilir aslında, hafife alma ama yeter ki arayı açma. Benim de öyle bir hedefim yok zaten, ilk üç iyidir.Amacım asla 1. olmak değildi. Herzaman etiketzaten zirve ile puan farkı çoktu, gidip bakmışsın
Başta istekli sonrada sıkılınca boşveriyorumArayı açmazsan belki zirve şansın olabilir aslında, hafife alma ama yeter ki arayı açma. Benim de öyle bir hedefim yok zaten, ilk üç iyidir.
Aslında listeye bakmaya gerek yok, tamamen listeye bakmadan doğaçlama ilerleyeceksin, yani böyle daha keyifli bence. Diğer türlü yarış gibi oluyor, üzülmeye başlıyorsun kimi zaman.Başta istekli sonrada sıkılınca boşveriyorum
Çoktan hevesim kaçtı. Gittiği yere kadar artık
Hayalet kullanıcıyı geçemiyoruz yahuuuuDayımı atlama, @The_Erinch zirvede şu anda. İlk yarının şampiyonu.
Onu sayma, ki geçen sezon da varmış ve zirvede bitirememiş. Devamlılık önemli.Hayalet kullanıcıyı geçemiyoruz yahuuuu
Bence Kıbrısda Kumarhane işletiyor 🤭🤪Onu sayma, ki geçen sezon da varmış ve zirvede bitirememiş. Devamlılık önemli.
Zirve olsada hesaba katılmıyorOnu sayma, ki geçen sezon da varmış ve zirvede bitirememiş. Devamlılık önemli.
Ondan diyorum ya "sayma" diye.Zirve olsada hesaba katılmıyoretiketi sıradaki alıyor
O yaptığımdan keyif almıştım bu arada... Güzel zamanlardı...Yok, @MEnes 1 puan ile etiket almama mani olmuştu
Bir keresinde 13 maç 0 puan almıştım. Ordan kaybettik.
Ama her şeyde... Olmadığımız masa, kaybetmediğimiz savaş yok...
Beni en fazla Fenerbahçe yaktıİlk 10 kabul edilebilir bir sıra değil. Sezonun ikinci yarısı çok daha ciddiye alacağız yarışı ve ortalama 8 puanı tutturup şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz.
Fenerbahçe’nin çok mantıksız yerlere gidiyor teknik direktör konusunda @TolstoyevskiSezonun ilk yarısını ortalama kapattım ama olsun hevesimi almıştım nasılsa@Dosi konuya bu gece kilit vururuz, lig arasına tam iyi denk geldi bu arada
Haklısın Bu konuda.Fenerbahçe’nin çok mantıksız yerlere gidiyor teknik direktör konusunda @Tolstoyevski
------
@The_Erinch
Twitter’dan duyduğum isimler Matt Jarviss Arjen Robben Stephen İreland @Dosi @The_Erinch @bazingaHaklısın Bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?